refinansiera inteckning

Vad får omkring rid från dina månatliga höga betalningar till en lägre? Hur det skulle vara om det på samma gång får du lite extra pengar att spendera? Nåväl, efter denna stora fördel en enkel sak du behöver göra är att refinansiera inteckning.

Refinance lönar ett befintligt lån med pengar från ett nytt lån. Refinance Mortgage generellt få ett lån för att ersätta ett befintligt lån med samma fastighet.

Det finns två alternativ för att refinansiera inteckning –

(I) Ingen stängning kostnad refinansierar: Det ger låga upfront avgifter, med lite refinansieringskostnader.

(Ii) Cash-Out refinansierar: Det ger extra pengar att spendera, med mindre månatliga minskningen.

Det kan finnas olika anledningar och fördelar att refinansiera inteckning. Pengarna kan också användas för att betala av alla skulder, för att minska periodiska betalningsåtaganden, för att minska risken för att avveckla det egna kapitalet i fastigheten.

Det finns få vissa förmåner att refinansiera inteckning –

-Genom att refinansiering inteckning när räntan är låg, kan du flytta från en högre till lägre ränta. Således kan du spara från din månatliga betalning.

-Samma sätt kan du förkorta perioden inteckning sikt.

-Genom att refinansiera kan du byta en justerbar ränta för en bestämd ränta. Detta kommer att ge dig mer säkerhet på månatliga utgifter.

-Genom en cash-out refinansiering kan du få tillgång till extra pengar att spendera på något du önskar.

-För dem som har att betala privata försäkringar för hypotekslån, kan en refinansiera inteckning befria dem från detta.

Innan beslut fattas om att refinansiera, bör du överväga varje pro och con och vet exakt vilka fördelar det skulle ge till dig. Det är viktigt att först fastställa om den mängd som sparas på ränta balanserar avgiftsbelopp under refinansiering.

På denna process måste du också vara medveten om farorna att refinansiera inteckning. Spottar kan vara en fara där långivare eller mäklare refinansiera din inteckning även om fördelarna inte uppväger nackdelarna för låntagaren. Du måste också vara mycket försiktig med de månatliga utbetalningarna.

För att förstå de finansiella detaljerna att refinansiera inteckning, måste du veta om de olika räntesatser –

(I) Justerbar Rate: Denna typ av lån har förändrade räntesatser beroende på marknadens villkor.

(Ii) Fast ränta: Här är räntan på basbeloppet fastställs genom åren av utbetalningen av lånet.

(Iii) Balloon Home Loan: Räntan här är fast under en angiven tidsperiod. Efteråt, det fungerar som en justerbar ränta.

(Iv) Home Equity Loan: Detta är en fast ränta lån så att du kan utnyttja ditt eget kapital och samtidigt ge dig en fond för att spendera.

Med denna grundläggande information till hands kan du nu vara beredd att refinansiera inteckning. Tillsammans med räntan, många refinansiering långivare begära en förskottsbetalning av en viss procentsats av ditt lånebelopp. Detta kallas “poäng”. Tillsammans med ränta och punkter du behöver betala några avgifter för att refinansiera inteckning.