refinansiera hem hypotekslån med dålig kredit – 3 tips på att få godkänt

Refinansiering ditt hem inteckning är den billigaste typen av kredit du kan komma när du har en dålig kredit historia. Baserat på din fastighetens värde och eget kapital, kan du dra ut kontanter för hem förbättringar eller att befästa räkningar. Eller så kan du helt enkelt besluta att sänka dina priser och månatliga betalningar. För att få det bästa erbjudandet på din nästa bolån, följ dessa tre tips.

Ett. kolla priser

Innan du dyker i en inteckning kontrakt, kolla priser först. Detta kommer att ge dig en uppfattning om vad du kan låna och till vilka skattesatser. Det kommer också att hjälpa dig att hitta den mest konkurrenskraftiga långivaren för din typ av kredit.

Vid denna punkt, vill du inte ge tillstånd för finansiering av företag för att titta på din kredit rapport. Alltför många kredit undersökningar kan verkligen skada din kredit värdering. Medan lån uppskattningar inte är garanterade, de kan ge en god uppfattning av lånekostnader, särskilt om de frågar om din kredit värdering.

2. göra något förebyggande underhåll på din kredit rapport

Innan slutföra en låneansökan, kollar en upp på din kreditupplysning. Det gör inte ont att kontrollera eventuella fel. Och du kan bli förvånad över att finna att du faktiskt har en anständig kredit historia.

Om du har chansen, betala av en del av din skuld för att förbättra din låneansökan. Att ha flera konton med låga balanser i stället för en eller två maxade konton kommer också att hjälpa dig att kvalificera sig för bättre priser.

Tre. välja enklare villkor

Sub prime långivare som erbjuder en mängd olika termer hypotekslån som hjälper dig att kvalificera sig för lägre priser och betalningar. I allmänhet, justerbar ränta inteckningar erbjuda de lägsta initiala priserna. Risken är dock att dina betalningar kommer att öka om räntorna går upp.

Men att vara öppen för långivare förslag. De kan erbjuda ett unikt paket som passar dina framtida finansiella mål. Till exempel, vissa inteckningar refiräntan efter två år om din kredit värdering förbättras.

I dagens finansiering marknad, behöver du inte vara orolig för att bli godkända eller inte för en refinansieras inteckning. Du bör vara bekymrade över att hitta det lägsta kostar finansieringen. Lyckligtvis online långivare gör sökning så mycket lättare.