refinansiera ditt hem, topplån

Du? Re äntligen göra riktigt bra och du har betalat på ditt hem inteckning stadigt och på tiden sedan du först började betala på den. Du har bra kredit och en hel del eget kapital byggts upp i ditt hem. Nu räntorna har sjunkit till en ganska bra nivå och du vill att refinansiera. Ja detta kan spara dig mycket pengar över tiden om du gör det rätt.

Det finns två goda tider för att refinansiera din inteckning. Om du har en justerbar sats inteckning är den bästa tiden under de stigande perioder räntorna. När du refinansiera till en fast ränta typ inteckning speciellt när det är nära till din nuvarande ränta du kan undvika de höga kostnader när de börjar stiga. Den näst bästa tiden att refinansiera ditt hem inteckning är när du vet att du kommer att spara pengar genom att få dig en lägre ränta.

Om du? Re börjar få ekonomiska svårigheter du kanske känner att det kommer att gynna dig genom att sänka din månatliga betalningar och förlänga tiden för ditt bolån. För att vara ärlig så är det inte tid att refinansiera speciellt från ett sparande aspekt. Det enda sättet denna plan skulle gynna dig är om du får en lägre ränta på nya bostadslån. Utanför detta dig? Re verkligen inte spara några pengar. I sanning kan detta negativt påverka din ekonomiska situation. Anledningen till detta är att du faktiskt inte spara pengar du bara lägga extra som du måste betala genom att öka de månader på grund av en inteckning betalning.

Du måste stanna upp och tänka på att även om den nya bolåneräntan kommer att vara bara lite lägre än originalet det enda sätt det är till någon nytta är om din totala besparingarna är större än de totala refinansieringskostnaderna under ditt ägande av hemmet.