refinansiera ditt hem lån och få extra pengar

Många saker måste övervägas, ska du jämföra långivare, priser, kostnader, typer räntor, etc för att göra ett väl underbyggt beslut.

refinansiera inteckning förklaras

När du väljer att refinansiera en inteckning dig, bli Äôll annullera ett tidigare lån med pengarna belopp som erhållits från en andra lån. Om inte självklart ditt motiv är att du inte att kunna uppfylla de månatliga utbetalningarna bör du se till att det nya lånet har allmänt bättre villkor än tidigare.

refinansiera fördelar

Det första du bör tänka på är räntan. Du kanske kan få en refinansiering med en lägre ränta eftersom marknadsförhållandena har förbättrats eller eftersom din kredit och finansiella situation har förbättrats. Hursomhelst, ägna särskild uppmärksamhet åt andra kostnader som du får betala lika mycket i avgifter som vad du kan spara genom minskade intressen.

Om din nuvarande inteckning ränta är rörlig kan du refinansiera ditt hem lån och få en fast ränta, kommer detta att ge din månatliga betalningar säkerhet så att du don? T behöver oroa sig för plötsliga ökningar på dina utgifter. Fasta priser tenderar att vara lite högre men den sinnesfrid som de innebär är väl värt den lilla skillnaden.

Du kan också få en utbetalning i refinansiera, du, vara Äôll refinansiering för ett högre belopp än det belopp som betalas så att du, Äôll sluta med extra pengar för hem förbättringar, köpa en bil, åka på semester eller något annat ändamål du kanske tror av. Bara se till att du har möjlighet att uppfylla de månatliga betalningarna. Med tanke på att din nya skulden kommer att vara högre, kommer din månatliga betalningar förmodligen att vara högre också, såvida du får ett längre återbetalning program också.

likviditetsbehov

Tänk på att det finns vissa kostnader som måste betalas separat, liksom advokatkostnader, stänga avgifter etc. Men om du don? T har pengar
tillgängliga, kan du välja att ta ut detta belopp till lånebeloppet, på så sätt undvika behovet av att hitta pengar för att avsluta affären.

Hur lång tid tar det?

Den refinansiera process brukar avslutas i rimlig tid. En längd på mellan tio dagar upp till en månad kan anses godtagbar. Om du har ont om tid, se till att verka för en snabb stängning när man talar om lånevillkoren med långivarna som den tid de kan ta är ganska flexibel. Men om du inte är i en kapplöpning, du, Äôll bättre ta din tid att begära offerter från många långivare och jämföra priser och andra villkor för att få den bästa tillgängliga för dig.

Hitta långivaren

Den refinansiera kan erhållas från samma långivare som innehar den tidigare inteckning eller av andra långivare. Don? T rusa in, jämföra vad de många långivare på marknaden har att erbjuda. Det finns webbsajter som erbjuder tillgång till en fullständig och up-to-date lista över långivare som arbetar med inteckning refinansiera och detta kommer att göra processen mycket enklare.