refinansiera din inteckning och spara pengar

Om din brist på sparande har du orolig, kanske en inteckning refinansiera vara svaret. Med rätt refinansiera paketet, kan du konsolidera skulder, sänka din månatliga inteckning betalningar eller betala av dina lån snabbare.
Vad det innebär i en Refinance?
Med en inteckning refinansiera, du betalar av dina befintliga lån och ta ut en ny inteckning på en lägre ränta.
Vissa finansiella experter rekommenderar att innan refinansiering du vara säker på att det egna kapitalet i ditt hem är minst 5% av hemmets värde, om din inteckning är försäkrad. Om din inteckning inte är försäkrad, bör ditt eget kapital vara mer än 20% av ditt hem värde. Eget kapital är det aktuella värdet på ditt hem, minus utestående beloppet på din inteckning. Hur tror du ut det egna kapitalet? Här är ett exempel:
* För tio år sedan du köpte ett hus för $ 250.000, med $ 12.500 ner. Du har betalat $ 15.000 av inteckning, vilket ger ett saldo på $ 222.500 grund. Din kapital skulle vara $ 250,000 – $ 222,500 = 27,500 $. Men värdet på ditt hem har ökat till $ 300.000. Så det egna kapitalet är faktiskt högre. Factoring i råden ovan, med en försäkrad inteckning du kan komma åt 95% av bostadens värde, vilket innebär att ditt eget kapital är $ 285.000 (95% av bostadens värde) – $ 222.500 (nuvarande inteckning balans) = $ 62.500. För en konventionell, oförsäkrade inteckning där du kan komma åt 80% av bostadens värde, skulle det egna kapitalet vara $ 240,000 – $ 222,500 = 17,500 $.
* När du har bestämt det kapital du har i ditt hem, kan du börja att diskutera dina refinansiera alternativ med din inteckning professionell. Exemplen ovan använder vanliga, konservativa siffror. Tänk på att många inteckning mäklare kan säkra refinansieringen på högre nivåer än 95% lån till värde (LTV).
* Du bör också notera att en utbetalning inteckning refinansiera kan du ta ut mer än vad du är skyldig på din inteckning och använda den för andra kostnader. Du kan lägga de extra medlen till att betala av skulder, finansiering hem renoveringar eller betala en del av dina barns undervisning.
Refinansiering som Savings strategi
Refinansiering kan spara pengar genom att konsolidera skulder, men det kan också hjälpa till på andra sätt, när de ekonomiska förutsättningarna är de rätta:
* När räntorna faller och du planerar att stanna i ditt hem en lång tid, refinansiering att få en lägre ränta kan hjälpa till att minska din månatliga betalningar. Att överväga denna strategi, se till att den ränta du betalar för närvarande är minst 2% högre än marknadsräntan.
* Byt till en kortare amortering att betala av dina lån snabbare.
* I tider när räntorna är relativt stabil kan du refinansiera att ändra din inteckning fast från till rörlig eller vice versa. Prata med din inteckning professionell för att säkerställa att du får den bästa kursen.
Innan beslut fattas om en inteckning refinansiering, läs det finstilta på din nuvarande inteckning. Det kan finnas avgifter för att återbetala tidigt. Även faktor i de avgifter som du kommer att debiteras för din nya inteckning. De är ofta desamma som avgifterna för din ursprungliga inteckning – advokatarvoden, titel sökning, ansökningsavgifter och så vidare.