refinansiera bostadslån tillhörande kostnader och avgifter som kommer att chockera dig

Refinansiera bostadslån: Kostnader upptäckte

Många individer som refinansiera bostadslån kan vara förvånad över att när de går igenom processen, upptäckte de många olika kostnader i samband med det. En anledning är att de tenderar att glömma att för att refinansiera bostadslån är som att återuppleva din första låneansökan.

refinansiera bostadslån kostnader

Du kanske inte är medvetna om detta faktum, men när du arbetar med refinansiering bostadslån kostar, är du skyldig att betala minst tre procent av det återstående saldot från den huvudansvarige.

Denna siffra kan låta som det är en hel del, men det är faktiskt ännu mindre att vad du betalar för när du först köpte ditt hem lån – det är precis som upplever låneansökan igen.

Det finns faktiskt många lån avgifter som du kommer att behöva betala. Sådana avgifter varierar faktiskt från stat till stat. Det finns också skillnader när det handlar från en långivare till en annan. Vet du att en del av de avgifter bostadslånet är bara 15 och 20 dollar i ett område, medan det i en annan plats, kan de vara så högt som 100 dollar?

De vanligaste refinansiera bostadslån avgifter är följande:

Ett. Bedömning avgift
2. Ansökningsavgift
Tre. Review avgifter
4. Hem ägarens fara försäkring

ytterligare avgifter som du bör vara medveten om

Bortsett från dessa avgifter, kommer du inte heller betala för andra ytterligare avgifter såsom avgifter hem inspektion, titel försäkring och titel sök, lån avgifter originering och inteckning försäkring. När du sammanfatta alla dessa avgifter, tittar du definitivt på en siffra som kommer att pågå upp till ett tusen dollar eller mer. Men den verkliga kostnaden kommer att bero på vilken typ av refinansiera bostadslån som du kommer att ansöka om. Det är också till stor del beror på lånet kvar kapitalbeloppet.

En viktig avgift som många människor ignorerar när att refinansiera bostadslån är de pre betalning straff, som är förknippade vid beräkning av hem refinansiera kostnader och utgifter.

Det finns tillfällen när du är turen att inte belastas med sådana avgifter. Men det finns faktiskt många lån som har dessa före betalning straff skrivna för att de ska få betalt när du bestämmer dig för att du vill betala av bostadslånet förr eller om du har valt att refinansiera bostadslån.

kan vissa avgifter hävas?

Ibland några av de avgifter kan hävas av ditt lån agent eller företag, det är bara en fråga om att begära dem för en sådan förmån. Det finns faktiskt många låntagare som inte är medvetna om det faktum att långivare är mer än villiga att avstå lån avgifter, eller åtminstone minska dem avsevärt, för att rymma fler kunder genom att refinansiera bostadslån kostar mer överkomligt.