refinansiera boränta – viktiga kvalifikationskraven

Om du betalar genom näsan när det kommer till en hög fast eller justerbar boränta, varje månad, måste du göra en regn-check. Du måste försöka att få den bästa bolåneräntan för dig själv. För detta, kan du överväga att gå för refinansiera bolåneräntan. En refinansiera lån kan hjälpa dig att övervinna bristerna i din befintliga lån. Däremot anser inte det här alternativet om du redan har en låg ränta inteckning ränta. Detta råd är endast för dem som vacklar under bördan av en hög ränta.

Detta är hur en refinansiera hypotekslån hjälper-en refinansiera procedur skapar ett nytt lån och du använder pengarna för detta lån för att stänga ditt befintliga lån och börja betala för ett lån som har en lägre ränta. Låter det intressant? Kolla här om du uppfyller kraven för en refinansiera hypotekslån eller inte.

kvalifikationskraven

• Om du har en god kreditvärdighet eller har förbättrats på din kreditvärdighet i de senaste månaderna, skulle du vara berättigad till en låg refinansiera inteckning ränta. I själva verket borde jag säga att långivarna kommer vie för att få dig som kund.
• Å andra sidan, om din kreditvärdighet är inte upp till märket, hade du bättre arbete för att förbättra din poäng med några snabba återbetalningar av räkningar, etc. Faktorer som sena betalningar, höga skulder och missade betalningar har en negativ effekt på ditt bolån. Så, måste du övervinna dessa “demoner” innan du tänker på en refinansiera alternativ.
• Överväg också att refinansiering endast om din nya lånet är minst två procentenheter lägre än din nuvarande lån.
• När du är säker på att en refinansiera lån definitivt kommer att gynna dig, jämföra och kontrastera de erbjudanden om ett antal långivare och mäklare inteckning. Detta kommer att hjälpa dig att hitta den bästa refinansiera lån paket för dig själv.
• Slutligen väljer en inteckning mäklare istället för att gå direkt till en långivare. Detta kommer att spara tid och pengar. En inteckning mäklare kommer att göra det springa omkring för att skicka din ekonomiska information till olika långivare för att landa det bästa erbjudandet.

när du får en refinansiera lån

När du får klartecken att ta en refinansiera lån, refinansiera hela inteckning i stället satsa på en del-lån alternativ. Detta kommer att hämta dig det lägsta refinansiera bolåneräntan. Undvik en delad inteckning till varje pris, eftersom det innebär högre räntor och risk. Använd inte heller ditt hem kapital. Den större kapital som du måste visa, desto bättre blir din refinansiera bolåneräntan.

En refinansiera bolåneräntan kan vara lägre än din nuvarande justerbar bolåneräntan. Refinansiering ditt bolån skulle kunna hjälpa till att sänka ditt lån är lån intresse.