refinansiera avstå avslutningsavgifter

Utgående kostnader eller stänga avgifter är kostnader i samband med några fastigheter transaktion med ett lån. När du funderar på refinansiering din befintliga inteckning, anser att även en liten räntesänkning kan påverka din balans och gör att du kan betala av dina lån förr. Du måste ha märkt många inteckning företag som hävdar att avstå stänga avgifter mot bolån. Avstående avgifterna låter bra, men kom ihåg att ingenting är gratis. Merparten av tiden långivarens avgifter tas bort från den avslutande kostnader men andra avgifter kan ersätta dem. Flera inteckning leverantörer använder frasen “ingen stängning kostnad” som incitament för att engagera nya kunder från hela.

och nackdelar med några stängningsavgift lån

När en inteckning långivare hävdar att erbjuda en “ingen stängning kostnad” alternativet för refinansiering det betyder inte att du inte behöver betala några pengar på balansdagen. Det innebär i allmänhet att lånet processen inte skulle ha några långivare avgifter. Men du måste fortfarande betala för titel försäkring, kreditkontroll, bedömning och andra avgifter som är tillämpliga. Du måste be din långivare för en god tro uppskattning som kommer att omfatta alla dessa avgifter företaget ställer på ditt lån. Den ursprungliga avgiften kan variera under stängning, men ändå kommer du att veta vad du är skyldig att betala.

Det har noterats att långivare som erbjuder “ingen stängning kostnad” brukar ta ut högre ränta för att kompensera skillnaden. Så, medan du går för refinansiering, måste du titta på alla de tre viktigaste faktorerna för din transaktion:

* Ränta
* Avgifter
* Punkter

Ibland långivare lägger också den avslutande kostnader till det ursprungliga lånebeloppet och hävdar att de har någon stängning kostnad alls.

Ingen stängning kostnad och värdepapperisering

Bortsett från långivarens avgifter, det finns också några andra avgifter som inte erbjuds av leverantörerna utan kostnad. Så, har det långivande bolaget att betala dessa tredje parter och detta belopp måste komma någonstans ifrån. Den bästa leverantören för utlåning företag, i detta fall, kommer att vara dig, låntagaren.
Banker och låneinstitut gör ett stort antal lån. De slår ihop dem och använda dem som säkerhet för lån som de får från sina kunder. Denna process kallas för värdepapperisering. De lån som de får är i form av obligationer, som de säljer på de finansiella marknaderna. Institutionella investerare köpa dessa obligationer och förvänta sig en viss avkastning på sina investeringar. Detta är hur räntan fastställs av bolåneinstitut.

sätt att ta reda på om din refinansiering har ingen stängning kostnad

Det bästa sättet att ta reda på om ditt lån är verkligen ett nej stängning kostnad lån är att helt enkelt dokumentera nuvarande utestående lån saldo på ditt befintliga lån och bekräfta med din nya lånebeloppet. Om du se till att de enda avgifter du betalar är de återkommande kostnaderna för räntor, försäkringar och skatter, kan du förstå att ditt lån är ingen stängning kostnad.