refinansiera att minska inteckning stressen

En refinansiera ditt lån kan vara ett alternativ som kommer att hjälpa till att lindra denna stress. Som en självklarhet att du ska granska dina villkor bostadslån och villkor varje år för att kontrollera att de är de mest lämpliga för dig och om inte, kan en refinansiera förbättra ditt kassaflöde.

Bostadslån stress eller Mortgage trycket definieras som tillämpar mer än 30 procent av hushållets inkomster mot service av inteckning.

Om du ännu inte har bestämt vad jag ska göra åt problemet, innan du tittar på en refinansiera kontakt din långivare eftersom de är utrustade för att ge dig råd om dina alternativ. Dessa kan mycket väl innefatta en inre refinansiera till ett nytt lån produkt kan banken inte har haft tillgängliga när du först förhandlade din inteckning med dem.

Även om du kommer så småningom att behöva betala tillbaka hela din inteckning oavsett vilken långivare du refinansieras med, det finns flera sätt att det kan vara möjligt att ändra ditt bostadslån för att göra din månatliga betalningar mer överkomligt.

Om du valt att refinansiera till en annan inteckning låntagare kan ofta komma eller välj från följande som bättre kan passa deras nuvarande behov:

Ett. Fast ränta anläggning (gör låntagarna till budget för kommande åren, eftersom de kommer att veta exakt hur mycket per månad sina återbetalningar kommer att vara). Om du väljer att refinansiera till en fast ränta du måste åtagit sig att lån under minst den tid den räntebindningstid som det finns generellt högre exit avgifter när du återbetala eller refinansiera ett fast lån ränta hem tidigt.

2. Ränta enda anläggningen. (Gör låntagarna att göra ränta endast återbetalningar i stället för amorteringar och återbetalningar ränta). De flesta hem oians är på ett kapitalbelopp och ränta basis. Om du kämpar med dina amorteringar ringa din befintliga långivare (innan du går in i standard) och be att ändra återbetalningar till ränta endast. Detta kommer att frigöra lite pengar för att hjälpa till med det dagliga livet och hjälper till att hålla tak över huvudet.

En refinansiera ger också låntagaren att frigöra all tillgänglig eget kapital (beroende på aktuellt värde på säkerhet egendom) som de kan ha i sin egendom för att binda dem över för en tid. Även om det alltid är bättre att betala ner din skuld om du har problem och har också en del eget kapital ditt hem sedan innan dina ekonomiska problem blir oöverstigliga tala med din långivare att variera lånet (kanske öka det med $ 10,000) och har dessa pengar tillgängliga för kostnader för uppehälle. Detta kommer också att ge dig lite andrum för att besluta om en refinansiering eller om den bästa vägen är att placera din bostad för en ordnad försäljning.

Den bästa lösningen beror oftast på vilken typ av inteckning du har och dina personliga förhållanden, genom att utnyttja vår inteckning kalkylator kan du räkna ut lånet krävs för att matcha den minsta delen som du kan hantera varje månad.