realtid inteckning leder

Om du är ett lån officer eller inteckning mäklare, och du är på marknaden för hypotekslån leads, kanske du vill överväga att köpa dem i “realtid”.

Realtids leads eller nya leder är för lån officerare som söker kvalitet i en ledning, i motsats till att köpa kvantitet, annars känd som att köpa i bulk.

Om du köper dina leder i bulk, är du köper utan tvekan mycket gamla ledningar som har återvunnits från ledande företaget för att leda företaget flera gånger om.

Realtids leder fram till din dörr steg inom sekunder av utsikterna att fylla i på nätet formuläret och trycka på “skicka”-knappen.

Här är hur det fungerar:

Ett. En potentiell kund går in på en webbplats som ägs och drivs av det ledande företaget.

2. Den potentiella kunden fyller i på linjen formulär för vad de letar efter i vägen för lånet typ, lånebelopp, LTV, etc.

Tre. Kunden än träffar “skicka”-knappen.

4. Den on-line formulär, nu anses vara en ledning, kommer till ledningen företagets webbplats.

Fem. Blyet hittar ett matchande filter som tidigare inrättats genom ett lån officer.

6. När ledningen hittar ett matchande filter, är det än levereras i form av e-post till lån officer inom några sekunder efter dess ankomst.

Om du är trött på att höra “Jag har fyllt i som bildar månader sedan,” eller “Jag avslutade mitt lån två veckor sedan,” än realtid leder kan vara ett sätt för dig att gå.

Men innan du går spendera dina surt förvärvade pengar, se till att forskningen leder företaget du funderar. Ring och prata med någon i kundtjänst, ta reda på exakt hur deras system fungerar. Ju snabbare du kan få tag på ledningen, desto bättre är dina chanser att stänga lånet.