re-inteckning din egendom

Re-inteckning din egendom är när du bestämmer dig för att byta ut ditt befintliga inteckning med en annan. Detta kan antingen vara med din befintliga långivare eller du kan välja att ändra din långivare för en lägre ränta eller bättre “deal”.

Vissa människor väljer att re-inteckning för att frigöra en del kapital, ofta kallat hem kapital, som de har byggt upp i sin egendom. Andra väljer helt enkelt att re-inteckning för att minska deras månadskostnad.

Genom refinansiering din inteckning när räntorna är lägre, kan du byta din nuvarande bolåneräntan för en lägre, vilket i sin tur kommer att sänka din månatliga betalningar och ge dig extra pengar per månad i din egen ficka. Detta kan, i vissa fall, ge dig tillräckligt med pengar för att finansiera en semester eller betala för dessa nödvändiga reparationer i hemmet eller helt enkelt köpa nya möbler. Det kan också vara ett förnuftigt sätt att befästa dessa kreditkort och personliga lån.

Genom att åter inteckning ditt befintliga hem i stället för att sälja upp och köpa någonstans mindre och billigare, skär ut alla besväret att flytta och betala ut för advokater och fastighetsmäklare avgifter på försäljningen av din befintliga egendom och även avgifter på din släkt köp , inklusive advokater, olika sökningar, Fastighetsregister avgifter, fastighetsskatt och så vidare. Även om många av kostnaderna för re-inteckning liknar dem som uppstår när man köper en fastighet, är det säkert mycket billigare att re-inteckning och stanna där du är.

Om du funderar på nytt inteckning din egendom, ska du jämföra en rad erbjudanden först se till att du får det bästa för din situation. Närmar sig en finansiell rådgivare för att hjälpa dig hitta den bästa affären presenterades passar just dina behov är mycket försiktig.