re-finansiering med ett intresse bara inteckning

Intresse endast inteckningar är en relativt ny företeelse i refinansiering industri samt hemmet köpa industrin. Även överklagandet av ett intresse bara inteckning är vanligtvis en större månatliga kassaflöde, kan denna ökade kassaflödet kommer med en rejäl prislapp. I utbyte mot mer kassaflöde varje månad, kan husägare vara offra möjligheten att få en fast ränta inteckning samt förmågan att bygga upp eget kapital. Denna artikel kommer att undersöka dessa funktioner för att ge läsaren mer information om ämnet intresse endast inteckningar.

större månatliga kassaflöde

Den största fördelen för många husägare i ett intresse bara inteckning är förmågan att öka månatliga kassaflöde. Villaägare som re-finansiering genom att utnyttja ett intresse bara inteckning kommer troligen att ha mer pengar tillgängliga varje månad eftersom de bara kommer att betala ränta på sina lån från början. Minskningen av det nominella beloppet kan göra det lättare för husägare att antingen ge ett större hus eller har förmågan att leva mer extravagant på deras budget. Dock finns det ofta ett betydande pris att betala för dessa typer av re-finansieringsalternativ.

Även om intresset bara lån inte kan vara perfekt, de kan vara till nytta i den situation där husägare är att ha en hel del att uppfylla sina månatliga skyldigheter. I detta fall kan husägare vara beredd att offra en övergripande ekonomisk förlust för förmågan att fortsätta att betala månatliga räkningar i tid.

Okända risker av en arm

Intresse endast re-finance lån erbjuds vanligen med en justerbar sats inteckning (ARM) innebär detta att räntan är inte fast och kan fluktuera med uppgång och fall av de främsta indexet. Denna risk kan vara ganska kostsamt för husägare om räntan stiger kraftigt. Det är oftast ett lock placeras på mängden, uttryckt i procent, kan räntan stiga under en viss tid, men det kan ändå vara ett mycket dyrt misstag för husägare.

En ARM refinansiera alternativet med ett intresse bara komponent kan vara värt i vissa situationer. Till exempel om husägare har en hybrid inteckning som har en fast ränta under ränta endast delen och en arm under amortering och ränta på lån de kan dra nytta av denna situation om de inte planerar att stanna i hemmet längre än intresset bara perioden. Denna period kan variera beroende på långivare och omständigheterna. Villaägare som planerar att sälja huset innan intresset bara perioden slutar och armen börjar dra nytta av lägre månatliga betalningar och säkerheten för fasta räntor innan de någonsin behöver oroa sig för att betala tillbaka den huvudansvarige eller hantera de varierande räntesatser.

Inget eget kapital i hemmet

En annan nackdel med den ränta endast re-finansiera lån är att de inte tillåter husägare att bygga upp eget kapital i hemmet under den inledande perioden där bara räntan på lånet är återbetalat. Detta kan vara ett problem för villaägare som vill vinst genom försäljning av deras hem. Dessa villaägare kan finna deltagandet i ett intresse bara re-finansiering har haft en skadlig inverkan på den vinst de kan generera från återförsäljning av deras hem.