rätt tid för inteckning refinansiering

Om räntorna har sjunkit med en procentenhet eller mer sedan du fick din första inteckning, kan refinansiering sparar stora pengar. Och om du har tillräckligt med kapital så att din nya inteckning är mindre än 80% av ditt hem värde, kommer du att kunna sluta betala privata försäkringar för hypotekslån (PMI), vilket kommer att spara ännu mer.

Inteckning refinansiering skulle också resultera i lägre månatliga betalningar, beroende på faktorer såsom: om några “poäng” får betalt för att sänka räntan på nya lån, hur mycket kontanter tas ut vid tidpunkten för refinansiering, varaktigheten av den nya inteckning och med den nya inteckning är en fast ränta, justerbar ränta eller rörlig ränta.

“En stor majoritet av människor stänger sina lån, göra sina betalningar och inte oroa sig för det igen,” säger Bob Cannon BancMortgage Financial Corp “De inte refinansiera när de borde titta på det.”

Även om du har dålig kredit och måste betala något högre räntor, kommer inteckning refinansiering kostar fortfarande mindre än andra former av lån eftersom lånet är säkrat genom ditt hem. Och om du använder pengarna klokt, kan du få ut av kredit problem och höja din FICO poäng. Detta kommer att kvalificera dig för bättre priser i framtiden.

Din FICO poäng beräknas och spåras av de tre stora kreditbyråer: Trans unionen, Equifax och Experian. Din poäng uppdateras varje kvartal och påverkas negativt av sådana saker som: sena eller missade lån betalningar, ansökan om konkurs, ha för mycket skuld i förhållande till din inkomst, och kreditkort saldon stå nära sina gränser.

fastställande dålig kredit
Om du är en husägare, kan inteckning refinansiering gå en lång väg mot att förbättra din ekonomiska situation. Här är några andra positiva åtgärder du kan vidta för att påskynda processen:

Kreditkort disciplin – Minska antalet kort i plånboken eller väskan till en. Ta ut endast när det är nödvändigt och betala bort det varje månad.

Credit fackligt medlemskap – Om du inte redan är medlem, gå med en kredit union. De är en bra källa till lån för inköp som en bil eller ett hem.

Automatiska besparingar – Har din bank deponera automatiskt en viss summa från din lön till ditt sparkonto eller pensionsplan.

Undvik bedrägerier kredit reparation – Det finns ingenting en kredit reparation företaget kan göra att du inte kan göra själv med lite forskning och ansträngning.

Många av husen på blocket har förmodligen refinansieras under de senaste åren. Nu är det din tur. För mer information om dåliga krediter hypotekslån refinansiering och en offert baserad på dagens bästa priserna, besök www.badcreditmortgagerefinancingnow.com.