räntor och världsekonomin

Det finns inget effektivt sätt att mäta finansieringskälla samt belopp varje bank och låneinstitut har. Detta skulle innebära inför svårigheter att göra uppskattningar av krediter och fonder som de har tillgängliga för utlåning till företag och privatpersoner. Detta kunde ha hjälp ställa de dagslåneräntan benchmarkräntor. Eftersom Federal Reserve gradvis lägre räntor, det också långsamt utarmar sina fonder. Det enda som har hållit räntorna är Federal Reserve ingripande. Räntan skulle ha skjutit i höjden utan snabba ingripanden av Federal Reserve.

porslin

Kina har visat god export handel och ekonomisk utveckling. Ekonomin är definitivt visar ökning tecken på tillväxt och konsumtion. Kina har ett massivt överskott och valutareserven uppskattas vara värda mer än USD 2 biljoner dollar. Kinas överskott är en av de största i världen! Deras Utländska direktinvesteringar är också imponerande.

Kina stöder konsumtionen i USA såväl som i Europa. Kina har exporterat fisk och andra produkter till många grannländer samt USA och Europa. Så länge Kina fortsätter att exportera och stödja USA och Europa krävs råvaror, kommer de att ha en god möjlighet att förbättra den ekonomiska situationen samt bygga internationella relationer effektivt.

Kina har stött konsumtion ohttp :/ / www.articledashboard.com / submitarticles.phpf de två stora ekonomiska jättarna USA och Europa, vilket gör det möjligt för dessa regeringar att emittera fler obligationer. Åtgärden medför en förhoppning om att Kina och andra rika suveräna länder skulle köpa deras obligationer så att de kunde effektivt stödja och finansiera nationella underskott. Emittera obligationer medan samtidigt skapar extra penningmängden är kanske inte den bästa metoden, men det är ändå bättre än att utfärda mer penningmängden utan stöd av en motsvarande skuld eller högre materiell tillgångs värde.

Den heta fastighetsmarknaden i Kina har blivit mycket spekulativ. Även hyra avkastning av Kinas fastigheter är mycket låg, dessa egenskaper bära skyhöga priser utan hyresvärdet. Många fastigheter för uthyrning är fortfarande lediga. Detta är säkerligen ett bra exempel på bubbla eller vad de skulle kalla, en musikalisk stol, där man hoppas att skicka problemet vidare till nästa person i en vinst. Tillgångar som inte genererar en avkastning förvandlas till skulder. Om denna situation kommer slutligen explodera, är hela Asien inställd att lida.