räntekostnadsindex och beräkningar

En inteckning lån innehållande de fasta priserna är en typ av ett hem finansiering kredit där de årliga procentsatser inte förändras under löptiden för lånet. Det är väldigt annorlunda från finansiella krediter där räntan är flexibla. Det kan stiga eller det kan komma ner beroende på marknadsläget. Det finns olika typer av andra bostadslån som har stående lån. Räntorna är föränderliga. Ballong betalning hus lån är också ett av alternativen. Men det förblir inte desamma på alla platser. Dessa är de typer av priser där du betalar ett visst pris för en bestämd tidsperiod men avgifterna är höga i slutet av betalningarna.

Det finns tre viktiga saker för en fast ränta hypotekslån. Det skiljer dem från alla de tillgängliga alternativen. Dessa tre saker är
1) Effektiv ränta inklusive sammansatta priser
2) Den totala summan av inteckning förskott
3) Den totala tiden-låneperioden
Det är väldigt lätt att beräkna den månatliga betalningen genom dessa tre siffror. Den totala räntekostnadsindexet kan gå upp med dessa typer av bolån. Bostadslån anpassning planer kan vara användbart för att spara pengar. Bank of America är en av de stora amerikanska inteckning leverantörer.

Hem modifiering planen har också aviserats av regeringen. Denna federala systemet bär ett paket på $ 75 miljoner dollar. Den största planen med detta system är att ge hjälp till de människor som kommer att möta de utmätningar utfärda hus mycket snart. Denna plan genererades i mars 2009 och nu de åtgärder har vidtagits för att ge hjälp till folket. Det finns två delar av denna plan. Den första heter som Home Affordable Refinance Program (HARP) och den andra kallas som Home Affordable Ändring Program (Hamp). Det är mycket fördelaktigt för de människor som finner det svårt att betala den nuvarande inteckning. De kan dra nytta av detta system, och de kan spara sina hem. De Internetlänkar finns tillgängliga nu och de människor som vill ansöka om att kan besöka den officiella hemsidan. De kan ansöka om det och rätt kvalifikationer kan rädda dem från eventuella framtida problem.

Beräkningen av hypotekslån är mycket viktigt. Den amerikanska planerar också att vidta några ytterligare åtgärder så att en kund skulle kunna känna den totala faktiska kostnaden för lånet. Kunderna kommer också att kunna veta mycket tydligt att vad de typer av risker som är inblandade. Special Advisor Elizabeth Warren vill ta några nya steg så att den faktiska kostnaden bör vara mycket tydlig. Hon har just tagit upp frågan om att banker och finansinstitut inte kan dölja den faktiska kostnaden för inteckning.

Vi måste hitta det sig att hur mycket kan vi råd med och som är de välrenommerade långivare som finns i vårt område. Om du planerar för inteckning då kan det vara en bra idé. Men det betyder inte att du ska gå med den affär som kan sätta dig och din familj i ett problem. Inteckning är ett långsiktigt åtagande. Under denna tidsperiod vi vet aldrig att vad som kan hända med oss. Vi bör vara förberedda på en eventuell framtida. Det betyder inte att vi kommer att avskräcka dig men det vore bättre om du är redo för alla situationer. Det vore lämpligt att du kontrollerar de fullständiga detaljerna och sedan gå till din affär så att du kan skydda din familj.