räntekostnader – en kraftfull allie i bygga välstånd

Är du som de flesta amerikaner som inte har kunnat ägna några medel till en pensionsplan? Jag förstår kraven på inkomster idag! I det här aktuella ekonomin löner inte hålla med stigande kostnader – kostnader för allt!

På grund av behovet att få ut mer av mindre, är det allt viktigare att dra maximal nytta av varje finansiell strategi som innehar möjligheten att öka din förmögenhet – säkert. Fastigheter har länge ansetts vara en av de bästa investeringar för pensionering och investeringsportfölj finansiering. Fastigheter är fortfarande en fantastisk investering, om du är villig att utforska olika strategier för rikedom byggnad. Låt oss ta en titt på hur du kan skapa mycket större wealth.which kommer att innebära att du har en avsevärt förbättrad sinnesro.

Tillgångar – Är vad du anser en tillgång verkligen en tillgång?

Eget kapital i ett hus är inte längre bäst rikedom bygga verktyg. Det är inte längre betraktas som en tillgång, utan mer av en skuld. Bostäder värden går ner idag och det är nu förutspått att det minskande värdet trenden kommer att fortsätta under 2009 (Reuters prognos). När du skilja ditt kapital från ditt lånebelopp du skapar nu en tillgång. Låt oss titta på hur man förvandlar ditt kapital till en vinst kraftpaket.

Ränteinkomster – Se till att det är du tjäna ränta och inte någon annans!

Du tjänar inte ränta på en handpenning eller extra pengar tillämpas på principen. Långivaren tjänar räntan. Du kan ta det egna kapitalet i ditt hem och omvandla den till en passiv inkomstkälla för dig istället. Den ränta du tjänar anses nu vara en passiv inkomstkälla, vilket innebär att dina pengar fungerar för dig utan någon ansträngning från din sida. En försiktig uppskattning av ränteinkomster är 6-8%. Ökade intäkter från att kunna tjäna mer intresse än du betalar ut är ett sätt att dra nytta av att ta eget kapital ut ur ditt hus, det andra sättet att vinna är genom att hålla mer av Uncle Sams pengar.

Double Bonus resultat

Kanske jag borde säga dubbel bonus besparingar. Den ränta du betalar ut är helt avdragsgilla. Till exempel, om du betalar $ 10.000 per år i räntebetalningar på ditt hem, kan du dra då att $ 10.000 från din beskattningsbara inkomster. Jag vet inte om dig, men jag skulle vilja $ 10.000 i avdrag så jag kan hålla mycket mer av mina inkomster i min ficka!

Om tanken på att tjäna pengar med din nuvarande egna låter bra då du kommer att vilja ägna uppmärksamhet åt vad jag ska presentera för er. Ja, det är ett annorlunda sätt att se på bolån än du kan användas till, men bära med mig när jag utvecklas begreppet att använda ditt eget kapital för att skapa större välstånd för dig.

planen

En husägare kan säkert låna pengar på dagens ränta på cirka 6 till 7%. Du, husägare, sedan kan investera dina nu flytande (spendable) equity pengar i en investering fordon tjänar 6% eller högre. Det finns två sätt att vinna här. Ett, kan du tjänar faktiskt högre än 6% ränta. Två, kommer du att kunna nu dra av räntebetalningar på din skatt.

Exempel – Du har $ 100.000 i eget kapital i ditt hem och du är skyldig $ 100.000 i princip. Du kan refinansiera ditt hem för $ 200.000, vilket gör att du kan ta ut $ 100.000 i eget kapital. Den nya inteckning är på 6% och du investerar $ 100.000 i något som ger 6% eller högre. Låt oss säga att du betalar $ 12.000 per år i ränta på lånet du nu har. Du har nu en $ 12,000 avdrag på din skatt. Om du är på 33,3% skatteklass som, lika med $ 3960 i skatt besparingar per år. Du kan tydligt se hur du kan arbeta smartare inte hårdare.

Att lära sig att maximera vad du redan har är lättare än att ständigt oroa sig för att tjäna mer pengar. Nu är saker stressen är gjord av.

Vad händer om du hyr nu?

Många gånger individer betalar lika mycket i hyra som de skulle vara i ett intresse som bara lån. Vad känns bäst-hyresgästen om att betala lika hyra kontra en inteckning och faktiskt förlorar stora pengar i skatt besparingar – eller – köpa en fastighet, betalar samma i en inteckning som hyra, få skatteförmånen och även få uppskattning på fastigheten? Den person som betalar hyran kan spara tusentals dollar!

Att ta bort rädslan av metod

Ditt hem kan vara betalas om du har tillräckligt med pengar i din investeringsportfölj för att betala av på lånet. Du kan se till att dina investeringar har den distinkta möjligheten att tjäna mycket mer än du betalar ut. Din inteckning konsult / rådgivare kan utbilda dig på de fördelar och nackdelar med tillgängliga inteckning alternativ. Liksom sjukvården, är den finansiella industrin att skapa nya och innovativa lösningar i snabb takt. Om du inte har samrått med utlåning agent under det senaste året du mycket väl kan vara till stor nytta genom att ha en telefon eller kaffe möte med honom eller henne.

Lindra rädslan för en ekonomisk bakslag kan också hända genom placeringar som är flytande (bedömas). Du kommer nu att kunna klara ett finansiellt bakslag om det behövs.

Precis som du skulle gå för en fysisk kontroll upp varje år för att skydda din fysiska hälsa, bör du även se din ekonomiska rådgivare / utlåning agent för att se till att du har en stark finansiell hälsa.