raleigh inteckning alternativ

Ligger i norra centrala North Carolina, är Raleigh huvudstad i Tarheel staten och är en blomstrande stad som har sett många förändringar under de senaste decennierna. Borta är de dagar då Raleigh var lite mer än en sömnig, södra staden i en huvudsakligen jordbruksbygd tillstånd. Idag har Raleigh mer än 320.000 invånare och är en del av en exploderande storstadsområde som 1,3 miljoner invånare nu kallar “hem.” Duke, UNC, och NC State är tre högt ansedda universitet som betjänar området och Research Triangle Park är världsberömda för sina många tekniska innovationer. Av goda skäl, är tusentals familjer flyttar till området Raleigh varje månad, du kan också och en Raleigh inteckning kan ge dig vad du behöver för att framgångsrikt göra ditt drag.

Köpa ett hus i Raleigh är så mycket som att köpa ett hem i någon erkänd amerikansk stad: du gör en handpenning, komma i kontakt med många långivare för konkurrerande anbud, och du väljer en långivare baserat på den givna informationen. Din Raleigh inteckning är klar och ditt drag är säker, eller hur? Tja, är det inte alltid så enkelt! Låt oss undersöka några webbplatser som kan ge dig nyttig och viktig information som du handlar för en inteckning:

Ett. Bankrate.com – denna webbplats listar bolåneräntor från hela nationen. Begränsa din sökning till Raleigh och lokala boräntorna kommer att dyka upp i sökresultaten. Den sats som ska vara en bra referenspunkt för dig som kontakt långivare.

2. Interest.com – fungerar ungefär på samma sätt som Bankrate, ange din Raleigh inteckning information och priset kommer att dyka upp.

Andra användbara webbplatser av noterar inkluderar:

Tre. chasehomemortgage.com

4. lendingtree.com

Fem. amerisave.com

6. ing direct.com

Medan listan är inte fullständig, det är en bra startpunkt. Dessutom kan du kontrollera din lokala telefonbok för ett register över Raleigh låneinstitut. Ibland mindre, lokala företag är mer villiga att hjälpa till, särskilt om du har andra omständigheter närvarande, inklusive om du är egenföretagare, ha dålig kredit, har drabbats av en nedgång i intäkter, eller har upplevt andra viktiga förändringar.

Din Raleigh Residence väntar på dig – ta kontakt med en Raleigh inteckning mäklare just nu för att lära sig om din inteckning val.