rädda mitt hus från avskärmning – har du halkat efter på din inteckning

Har du halkat efter på din inteckning betalningar och din inteckning företaget hotar att utestänga på dig och ta ditt hus bort? Är du arg undrar hur du någonsin kommer att gräva dig ur detta hål? Känner du dig som att kasta upp händerna och bara låta banken ta ditt hus eftersom du har ingen aning om vad jag ska göra?

Du söka information och vägledning, men du verkar inte kunna hitta någon riktigt bra information som gör att du kan hålla ditt hus utan att gå igenom konkurs. Allt du behöver är lite mer tid och lite andrum för att räkna ut hur man får tillbaka på rätt spår. Du vill betala din inteckning men pengarna bara inte där och du är på en förlust för vad man ska göra. All information som du hittar är från advokater eller refinansiera specialist som vill ha pengar för sina tjänster och du är rädd för att bli lurad.

Jag vet att för mig, när väggarna började stänga in, kunde jag inte hitta den typ av råd jag letade efter. Det fanns böcker där ute skrivna av jurister som kostar lika mycket som jag tillbringar i två veckor på dagligvaror. De var fyllda med allehanda pappersarbete och blanketter som jag skulle fylla ut för att stoppa den hotande avskärmning. Men jag ville inte behöva lämna något pappersarbete. Jag ville bara någon att stoppa inteckning företaget från att ta mitt hus!

Jag var på mitt förstånd slut och kändes som att ge upp. Jag ville bara att någon ska berätta för mig vad jag ska säga och vad man ska göra för att få inteckning företaget att se min sida av saker och att få dem att sluta ringa mig och ber mig om pengar som jag inte har just nu. Jag kunde inte koncentrera mig på något annat. Jag kunde inte sova på natten. Jag kunde inte äta. Jag ville bara springa iväg.

Det var mina barn som var den motiverande faktor för att få mig att göra något för att stoppa min avskärmning och fick mig att göra något för att hålla banken från att ta mitt hem. Mina barn älskade att leka i det varvet och de främre steg var vårt att sitta och blåsa bubblor på. Jag tänkte inte låta inteckning företaget utestänga på mig och jag var desperat att göra något åt ??det.

Jag nådde ut till ett fåtal människor jag kände som arbetade i inteckning industrin och en gammal kär vän som arbetade som en paralegal för en avskärmning advokat om hjälp. Det var där jag fick den information som jag letade efter. Det var från dessa människor som jag lärde mig vad jag ska säga, som att säga att det till och hur man säger det för att få den hjälp som jag ville och behövde. Jag kunde få inteckning företaget att se saker ur min synvinkel och kunde klättra ur denna djupa mörk plats och undvika att bli hemlös och har min kredit helt förstörd av en avskärmning.

Tack vare dessa människor och de råd som de gav mig, helt utanför protokollet, kunde jag undvika utestängning och med auktionen inteckning företag utanför mitt hus på en sheriff försäljning. Jag kunde inte ha gjort det själv och innan att jag var i händerna på de samlingar människor utan ett ben att stå på.