rädda mitt hem från avskärmning – undvika avskärmning och tar saken i egna händer

Om du riskerar att förlora ditt hem genom avskärmning är chansen att du är mycket rädd just nu. Tanken på att förlora ditt hus och den känslomässiga och ekonomiska förödelse kan vara överväldigande. Telefonen håller ringer varje dag och breven från din inteckning företaget fortsätta att komma och du har ingen aning om hur du ska komma ur denna situation.

Du söker efter svar på dina frågor och försöka komma fram till en lösning för hur man kan förhindra förlust av ditt hem från avskärmning. Vem litar du och vem kan egentligen hjälpa dig? Du hör skräckhistorier om människor blir lurade av bedragare som har förbigångna dem för hundratals om inte tusentals dollar. Människor som hoppades att behålla sitt hus och undvika utestängning.

Jag vet att när jag började falla bakom på mitt lån jag inte vet vart de ska vända. Jag ville inte ringa inteckning företaget. De var de människor som var på väg att ta mitt hus! Jag litade inte på någon. Jag litade inte på kredit rådgivare eller tredje förhandlare part som sade att de var där för att hjälpa mig att hålla inteckning företaget från att ta mitt hus. Jag litade inte på någon.

Först försökte jag bara att förneka att det hände och sa till mig själv att saker och ting skulle bli bättre och att jag kunde komma tillbaka på rätt spår. Jag sa till mig själv att jag skulle kunna räkna en väg ut ur det här så jag började göra lite efterforskningar på nätet. Den information som jag hittade gjorde lite känsla för mig, och det är verkligen inte berätta för mig vad jag ville veta.

Jag ville veta hur jag kunde hålla mitt hus och undvika att gå igenom en avskärmning. Jag hade ganska mycket tänkte att jag kunde lämna över mitt hus till inteckning företaget eller att jag kunde sälja den. Detta var inte vad jag ville ha! Jag ville behålla mitt hus. Jag behövde bara lite tid att räkna ut hur jag skulle kunna göra lite mer pengar och fastna tillbaka upp på min avbetalning.

Ingenstans kunde jag hitta den typ av information som jag letade efter så jag slags tvungen att ta saken i egna händer och räkna ut vad jag kunde göra för att undvika utestängning. Jag talade med människor som arbetade för olika låneinstitut och även människor som arbetade för avskärmning advokater. Beväpnad med denna information kunde jag hålla inteckning företaget i schack och köpa mig tillräckligt med tid för att komma upp med en plan.

Jag tänker inte ljuga för dig och säga att det var lätt att undvika utestängning och att arbeta med inteckning företaget men jag kommer att säga att jag kunde undvika att förlora mitt hem genom avskärmning. Jag har kunnat arbeta med inteckning företaget allt på min egen för att hålla mitt hus från att gå in avskärmning.