rädda mitt hem från avskärmning – rädslan för avskärmning – detta är inget sätt att leva

Är banken hotar att utestänga på ditt hus och du är överväldigad av rädsla när du undrar vad du kan göra för att rädda ditt hem från avskärmning? Är du inte sova eller äta eller koncentrera sig på mycket mer än vad du kan göra för att undvika utestängning? Är du förvirrad över vad dina alternativ är och vad du ska göra? Det verkligen kan vara tillräckligt för att en person vill kasta upp sina händer och vill bara gå bort från hela situationen.

Jag vet att detta var hur det var för mig. Varje dag samtal från inteckning företaget kom in och varje dag min brevlåda hade meddelanden påminna mig om att jag var i standard på mitt lån och skulle stå inför avskärmning. Jag hade ärligt talat trodde att bara packa upp mina tillhörigheter och bara köra iväg för att börja ett nytt liv någon annanstans. Jag skulle bli hemlös i ett par månader i alla fall om inteckning företaget gick igenom med avskärmning som de hotade.

Vändpunkten för mig inträffade en helg när min son kom att besöka med mig. Att se honom plocka blommor i trädgården på baksidan av mitt hus gav mig styrka att faktiskt stå upp och börja göra något åt ??den förestående avskärmning. Jag ville att mina pojkar ska kunna fortsätta att spela i deras trädgård. Jag ville inte ha någon annans barn som leker på gården och jag bestämde att jag inte skulle låta inteckning företaget att utestänga på mig utan strid.

Efter min son gick hem började jag forska mina alternativ. Jag sökte efter ett sätt att undvika utestängning och hålla mitt hus utan att behöva riskera att gå igenom en av de hårda pengar långivare och utan att göra en kort försäljning. Jag ville komma ut på andra sidan av mitt avskärmning mardröm med mitt hem intakt och alla mina räkningar är betalda i tid. Så jag sökte på internet sent in på natten för att få råd om hur man kan undvika utestängning.

De flesta av de bästa erbjudandena för gratis böcker om hur man undviker avskärmning där bara bluffar där jag skulle skriva in mitt namn och e-postadress och aldrig få en sak. Tja, ska jag rätta till det. Jag fick en hel del underbar spam från massor av företag som ville hjälpa mig att refinansiera mitt lån för en avgift och undvika utestängning. Personligen litar jag inte alltför många människor och med tanke på att det finns en hel del bedragare där ute som vill göra snabba pengar från människor i min position jag gått och bara växte stadigt mer och mer frustrerad.

Lång historia kort, kontaktade jag en gammal vän som arbetade som en paralegal för en avskärmning advokat. Det var pinsamt att ringa henne och be om hennes hjälp, men jag var desperat. Med den information som hon gav mig kunde jag få inteckning företag att arbeta med mig. Hon berättade för mig vad jag ska säga, som att säga att det till och exakt hur man ska säga det. Genom att kombinera denna information med en handlingsplan för att få mig tillbaka på mina fötter ekonomiskt kunde jag rädda mitt hem från avskärmning.

Jag kommer inte att säga att det var en enkel process, och det kanske varit lättare att bara gå därifrån, men det var inte vad jag ville ha för mig själv eller mina barn. Mitt hem var den största och bästa investering jag någonsin gjort och jag var inte kommer att tillåta banken att utestänga på mig utan att åtminstone försöka … och min plan fungerade för mig och det kanske för dig också.