rädda ditt hem från avskärmning genom lån modifiering

Ett hus blir mer än bara en struktur när du lagra upp minnen i det och det blir en del av ditt liv. Huset omvandlar sedan in i ett hem, din egen plats under solen. Det är därför det blir mycket smärtsamt när hårda tider hit och du finner att avbetalning blir för svårt att hantera. Vid denna punkt, är det klokt att överväga alternativ på hur du skulle kunna hålla ditt hem under din ekonomiska svårigheter. Ett av de bästa sätten är genom lån modifiering.

Lån modifiering är, i första hand, vilket gör en förändring i ett eller flera villkor i ditt befintliga lån. Du och din långivare arbeta fram ett sätt att göra månatliga betalningar hanterbara nog för dig så avskärmning (detta är när de förlorar dina rättigheter till fastigheten) undviks.

Du måste komma ihåg att banker och finansinstitut verkligen inte är benägna till att tvinga dig att lämna ditt hus, framför allt eftersom det blir en total förlust för dem. Med fastigheter krisen fortfarande upp och verklig, skulle dessa organ fungerar snarare ut ett sätt att hålla dig från att ge upp fastigheten än att lägga det till sina lager av osålda strukturer. Även regeringen är böjd på att hjälpa villaägare som du att kunna hantera dina amorteringar eftersom – i över-förenkla stora scenariot här – detta hjälper ekonomin.

Det är, naturligtvis, att faktorer tänka på innan din ansökan om lån modifiering är godkänd. Även tekniskt, inte din långivare inte vill utestänga din bostad, måste du också tänka på att de kör ett företag, och de måste vara säkra på att de också skulle dra nytta av förändringen i fråga. Det är därför inte förvånande att de skulle titta närmare på följande, bland många andra saker:

• Vilka är orsakerna till din inteckning problem?
• Hur mycket är du fortfarande skyldig?
• Hur mycket kostar din bostad verkligen kostar?
• Har du eller kommer du att ha möjlighet att betala när lånet omstruktureras?

I värsta fall kan långivaren föreslå en kort försäljning i stället – helt löst, betyder detta långivaren gör den egendom som skall säljas (till någon annan) för mindre än återstoden av huset. Detta skulle befria dig från dina skyldigheter, men du kan också förlora ditt hem. Du vill inte att detta ska hända, så det bästa sättet är att forskning dina alternativ som ansöker om ett lån modifiering och söka hjälp om det behövs.