råd om att hitta rätt Texas inteckning mäklare

Vad är riktningen riktning bolåneräntor i Texas?

Down … vilket är anledningen till detta är den bästa tiden för villaägare i Lone Star State att refinansiera sina lån, betala av oprioriterade skulder och ta del av lägre utbetalningar varje månad.

Eftersom ekonomin har varit så dåligt hanterade under de senaste sju åren, har den federala regeringen nu att förvränga att hitta ett sätt att hålla allt från att kollapsa. Som ett resultat, har Federal Reserve (som inte är en statlig myndighet, men ett privat bolag som kontrollerar landets penningmängd) nu att öka tillgången på pengar genom att sänka priserna ännu en gång. För närvarande ser vi bolåneräntor lägre än de varit på flera år – så lite som 5,5% i vissa fall.

Kan din Texas inteckning mäklare hjälpa dig? Otvivelaktigt. Mortgage mäklare representerar hundratals företag och låneprogram, och är därför en utmärkt position för att hitta det program som passar din situation bäst.

Utnyttja riktning bolåneräntor i Texas och du kommer att njuta:

– Lägre utbetalningar. Kreditkortsföretag (inte din lagstiftare) skrev lagar som tillät dem att fördubbla minsta betalningar. De är också juridiskt kunna ta ut räntan så hög som 29%, även för kunder som betalar sina räkningar varje månad (det är i det finstilta på ditt kreditkort avtal). Ett hem kapital kredit har en lägre ränta som kommer att vara densamma för livet av lånet – vilket resulterar i lägre utbetalningar.

– En bättre kredit värdering. Höga nivåer av oprioriterade skulder är stora nyheter till kreditbyråer, eftersom det ger dem en ursäkt för att hålla det till arbetande amerikanen genom att hålla honom / henne i att “sub-prime” kategorin. När du betalar av det oprioriterade skulder, ser det hela mycket bättre på din kredit rapport – och varje pensionerad skulden hjälper.

– Skattelättnader. Före 1982 fanns det ett skatteavdrag för kreditkort intresse. President Reagan tog det ifrån arbetande människor i sina skattereformer av 1982. Räntan på ett hem kapital lån är vanligtvis avdragsgilla dock, vilket innebär betydande besparingar när 15 april rullar runt (rådfråga din skatterådgivare).

Det tar lite tid att hitta och kontakta en Texas inteckning mäklare och få igång processen. Den dåliga nyheten är att ingen riktigt vet hur länge dessa låga priser kommer att pågå, så nu är det dags att agera – speciellt om du bär en justerbar ränta inteckning. Dessa räntor har ingenstans att gå, men upp. Bail ut att ARM och få trygghet och stabilitet för en fast ränta inteckning today.w