punkter att tänka på innan remortgaging

Är du ute efter att remortgage och skulle vilja ha lite relevant information? Du behöver verkligen att jämföra bolån och ens överväga själv bygga inteckningar. Det finns 4 viktigaste punkterna att tänka på när du letar efter en ny remortgage deal. De är alla viktiga och kommer att bestämma mängden av långivare tillgängliga för dig och räntorna som du förväntar dig att axla.

Eget kapital / Lån till värde

Alla långivare leta hemma kontanter du ska sätta in i affären för att avgöra i vilken utsträckning de är beredda att låna ut. Ju mer kapital du har desto bättre räntan kommer att vara och fler långivare kommer att tävla för ditt företag. Om ditt lån till värde inteckning är inteckning, bli inte distrubed eftersom det fortfarande långivare tillgängliga. Men du kommer att begränsas om man inte kan uppfylla de övriga krav som fastställts av bolåneinstitut.

kredit värdering

Kredit värdering är alltid viktigt att vara det för att ansöka om ett nytt kreditkort, personliga lån eller mobiltelefon kontrakt. Alla långivare kommer att köra en kreditkontroll och alla har sitt eget system för att identifiera behöriga sökande. Dålig kredit inteckningar finns tillgängliga och på grund av lån leverantörer regelbundet göra en uppdatering skulle det vara bättre att konsultera våra dåliga mäklare kredit inteckning för de senaste priserna.

intäkter

Det finns olika sätt du kan motivera dina inkomster och många individer uttrycker oro för att de kan misslyckas med att bevisa alla sina inkomster med lönebesked. Beroende på omfattningen av kapital du har och din kredit värdering, är det inte omöjligt att få tillgång till en ny inteckning utan att lönespecifikationer eller motivera din inkomst.

räntorna.

Med en ny inteckning frågan alltid dyker upp, så får man eller tar en rörlig ränta inteckning? Det finns alltid fördelar och nackdelar med båda typerna av bolån. Om vilken riktning priserna kommer att flytta, behöver du en läsning öde kort och är inte något vi rekommenderar, men vi kan hjälpa dig med ditt beslutsfattande.