problemområden remortgages

Forskning har visat att så många som 1 av 4 personer har haft en negativ problem kredit historia i det förflutna. Skuld i nationella tidningar visar att skuldproblem är okontrollerat och det har blivit lättare nu än någonsin tidigare att ta ut mer skuld genom att ansöka om lån, kreditkort och inteckningar. Det var gott och väl medan räntorna var låga och det var precis ovanför den brittiska detaljhandeln priser index nivå (FPI) och det inte vettigt att försöka spara så det var billigare att låna nu och köp nu. Men detta kan inte fortsätta på obestämd tid, och när räntorna stiger, som de kommer, kommer skulden bita i folk omständigheterna ännu hårdare.

Om du har problem med att betala din nuvarande inteckning, lån eller kreditkort eller du tror att du inte får den bästa inteckning affär du möjligen kan, så kanske det är dags att tänka på en remortgage. Men många människor är osäkra om de relativa fördelarna och problemen med en remortgage. Här är några användbara tips som hjälper dig att avgöra om remortgaging är rätt för dig:

Vad är en remortgage ändå?
En remortgage är när du byter din befintliga hypotekslån med en ny från antingen samma långivaren eller en ny långivare. Detta görs vanligtvis för att minska månatliga betalningar eller att frigöra kapital. Remortgaging utförs vanligen genom en remortgage mäklare för att hitta de bästa priserna.

Remortgaging för lägre utbetalningar
En av de vanligaste orsakerna till re-inteckning är att få lägre månatliga betalningar än vad du gör nu. Om du kämpar för att betala dina månatliga betalningar, måste du leta efter en bättre affär, så snart du kan. Om du hittar något, så fråga din nuvarande inteckning långivare om de kan matcha detta, om de skulle föredra att hålla dig som kund i en lägre takt än förlora dig helt och hållet. Om de inte kan matcha hastigheten, så ska du titta på remortgaging.

Remortgaging att frigöra kapital
En annan anledning till varför människor remortgage är att få tag på lite extra pengar genom att frigöra kapital som de kan ha byggt upp i sin egendom. Detta innebär att du lånar mer än din nuvarande inteckning för att frigöra pengar du redan har betalat in i fastigheten och denna extra pengar kan användas för skuldkonsolidering eller förbättringar hemma. Detta är särskilt användbart om din fastighet har gått upp i pris eller om du har betalat ut en stor del av din inteckning. Det är som att få ett lån, men priserna är låga som de är en del av remortgage.

fallgropar
En sak som du bör titta på innan remortgaging är om det är riktigt rätt för dig. Det kanske ett antal berörda kostnader, t.ex. advokatarvoden och straffavgifter vid byte av bolån. Dessa avgifter kan lägga upp och kanske mer än du har råd. Dessutom, om du lånar mer pengar eller om du får lägre månatliga betalningar, kan det betyda att du kommer att betala tillbaka pengarna under en längre tid.
Även om det kan tyckas hjälp nu, kan du få betala mer långsiktig och om du fortfarande betala tillbaka pengarna när du pensionär kan du bli kvar oförmögen att göra betalningar utan pensionsavsättningar.

Remortgaging kan hjälpa dig om du kämpar med betalningar eller du behöver frigöra lite pengar. Dock bör du noga tänka huruvida remortgaging kommer att vara till nytta för dig på lång sikt, men om du har ett problem remortgage det kan vara den idealiska situationen. 100% negativa kredit remortgages, egenföretagare och egenkontroll remortgages är alla tillgängliga på den brittiska bolånemarknaden.