problemområden remortgages i uk

Om du har svårt att uppfylla din inteckning åtaganden genom en spiral skuldproblem och överväger ett problem remortgage, då detta kan vara en bra läsning.

“The Office of Fair Trading (OFT) uppskattar att det under 2002 var £ 32000000000 av oprioriterade utlåning och £ 8800000000 av säkrade personliga lån som används för skuldkonsolidering. Detta kan jämföras med en beräknad 18400000000 £ av blancoutlåning och £ 2,4 miljarder kronor för säkrade personliga lån under 1999. Värdet av kreditkort balans överföringar under de första tio månaderna 2003 var £ 13600000000, jämfört med £ 11600000000 för helåret 2002. Inte alla av dessa överföringar kommer att vara skuld konsolideringar. Mori Financial Services (MFS) uppskattar att cirka 15 procent av alla överföringar innebär en konsolidering på mer än ett kreditkort balans. ”

Från denna information kan vi få fram att skuldkonsolidering är i en alarmerande takt, och vi talar om £ 50 miljarder euro per år och växer.

Det finns många skäl att överväga en remortgage skuldkonsolidering men generellt skulder konsolideras för att minska utgifterna genom att antingen placera det nya lånet på längre sikt eller genom att sänka räntorna genom att flytta till en lägre ränta och betala tillbaka lånet snabbare. Så på framsidan av det, dessa är positiva men det finns negativa också.

· Ska du flytta lånet från en osäker till ett lån?
· Ska du flytta från fast ränta till rörlig ränta?
· Ska du flytta från fast ränta till rörlig ränta?
· Hur mycket kommer du betala tillbaka under en längre tid?
· Kommer du att betala extra avgifter som läggs till lånet?
· Måste du teckna en försäkring Payment Protection?
· Är lånet flexibel för över-och underpayments?

Forskning i Storbritannien har visat att så många som 1 av 4 personer har haft en negativ kredit eller dålig kredit historia i det förflutna. Skuld i nationella brittiska tidningar visar att skuldproblem är okontrollerat, men det har nu blivit enklare än någonsin tidigare att ta ut mer skuld genom att ansöka om lån, kreditkort, bolån, och att remortgage långivare.

Det var gott och väl medan räntorna var låga och priserna var precis ovanför den brittiska detaljhandeln priser index nivå (FPI). Det bara inte vettigt att försöka spara, eftersom det var billigare att låna nu, köp nu och betala senare. Men detta kan inte fortsätta på obestämd tid, och när räntorna börjar stiga, eftersom de kommer, kommer skulden bita i folk omständigheterna ännu hårdare.

Om du har problem med att betala din nuvarande inteckning, lån eller kreditkort eller du tror att du inte får den bästa inteckning affär du möjligen kan, då kanske det är dags att tänka på en remortgage eller åtminstone få en remortgage offert. Men många människor är osäkra om de relativa fördelarna och problemen med en remortgage. Här är några användbara tips som hjälper dig att avgöra om remortgaging är rätt för dig:

Vad är en remortgage ändå?
En remortgage är när du byter din befintliga hypotekslån med en ny från antingen samma långivaren eller en ny långivare. Detta görs vanligtvis för att minska månatliga betalningar eller att frigöra kapital. Remortgaging utförs vanligen genom en remortgage mäklare, som sedan kommer att introducera dig till remortgage långivare, ordna remortgage offerter och säkra de bästa remortgage skattesatser.

Vad är ett problem remortgage?
Ett problem remortgage är lämplig för personer med en negativ eller dålig kredit historia. Som tidigare nämnts, har forskningen i Storbritannien visade att så många som 1 av 4 personer har haft en negativ kredit historia i det förflutna. Av denna anledning, dessa människor måste få rådgivning av specialiserade hela mäklare marknaden remortgage, eftersom de har tillgång till alla de bästa långivarna problemet remortgage och som en konsekvens de kan hitta en billig remortgage från de bästa remortgage långivare

Remortgaging för lägre utbetalningar
En av de vanligaste orsakerna till re-inteckning är att få lägre månatliga betalningar än vad du gör nu. Om du kämpar för att betala dina månatliga betalningar, måste du leta efter en bättre affär, så snart du kan. Om du kan hitta ett nytt alternativ långivare, så fråga din nuvarande inteckning långivare om de kan matcha den nya remortgage långivare citerar, om de skulle föredra att hålla dig som kund i en lägre takt snarare än att förlora dig helt och hållet. Om de inte kan matcha hastigheten så ska du titta på remortgaging men inte begrava huvudet eftersom problemet inte kommer att försvinna.

Remortgaging att frigöra kapital
En annan anledning till varför människor remortgage är att få tag på lite extra pengar genom att frigöra kapital som de kan ha byggt upp i sin egendom. Detta innebär att du lånar mer än din nuvarande inteckning för att frigöra pengar du redan har betalat in i fastigheten och denna extra pengar kan användas för skuldkonsolidering eller förbättringar hemma. Detta är särskilt användbart om din fastighet har gått upp i pris eller om du har betalat ut en stor del av din inteckning. Det är som att få ett lån, men priserna är låga som de är en del av remortgage.

vissa fallgropar remortgages
En sak som du bör titta på innan remortgaging är om det är riktigt rätt för dig. Det kanske ett antal berörda kostnader, t.ex. advokatarvoden och straffavgifter vid byte av bolån. Dessa avgifter kan lägga upp och kanske mer än du har råd. Dessutom, om du lånar mer pengar eller om du får lägre månatliga betalningar, kan det betyda att du kommer att betala tillbaka pengarna under en längre tid.

Även om det kan tyckas hjälp nu, kan du få betala mer långsiktig och om du fortfarande betala tillbaka pengarna när du pensionär kan du bli kvar oförmögen att göra betalningar utan pensionsavsättningar.

Remortgaging kan hjälpa dig om du kämpar med betalningar eller du behöver frigöra lite pengar. Dock bör du noga tänka huruvida remortgaging kommer att vara till nytta för dig på lång sikt, men om du har ett problem remortgage det kan vara den idealiska situationen.

Negativa kredit remortgages, egenföretagare och själv-certifiering remortgages är alla tillgängliga i Storbritannien inteckning och problem remortgage marknaden.