problemen med krediter och noll ner hypotekslån

Credit problem agerar ofta som en viktig avskräckande avsluta en affär bostadslån. Även detta en affär som kommer att föredras av en potentiell kund? De med stor kredit och tillfredsställande återbetalning rekord inte möta några problem med att få affären hem inteckning i deras önskan. Men att gå från den konventionella visdomen, de med kredit problem är berättigade att komma billiga pengar för att köpa ett hus på inteckning och att långivare inte erbjuder dem vad de vill ha.

Men är det verkligen så? Svaret är ett bestämt nej. Denna artikel syftar till att skingra allvarliga tvivel på denna punkt och visar dig hur människor med kredit problem kan använda ett lån med noll handpenning anläggning. Informationen i denna artikel är speciellt användbar för dem som är i låg inkomstklass. Men metoderna som föreslås nedan kommer att göra det klart för dem att de avslutande kostnader för en noll handpenning lånet inte kommer att överstiga $ 1000. Och det kommer att bli allt, de måste spendera början.

Om du råkar vara någon med en kredit värdering av 575, äga ditt drömhus på villkoren i ditt val är verkligen inte en önskedröm. Vad som krävs är lite noggrann planering och dess genomförande i ett steg för steg-format som beskrivs nedan:

Kval för noll ner lån:

Ett. Den första viktiga sak du behöver göra medan strävar efter noll handpenning lån är att tri-merge din kredit värdering. Det finns hemsidor på nätet som kan utföra detta arbete för dig. En tri-sammanslagna kreditupplysning presenterar din komposit kredit profil genom att samla in uppgifter från de tre stora företagen kreditupplysningsföretag. Du måste kontrollera din kredit värdering. Chansen är bolåneinstitut kommer att använda mitt betyg som bas för att pröva din ansökan. Till exempel, om din poäng är 550.575 och 600, då mittpunkten av 575 kommer att tas upp som bas.

2. Om 575 är din poäng, sedan är det dags för dig att gå vidare och göra en del ben arbete. Denna värdering ger dig rätt att registrera dig med en kredit reparation företag (“Sök yahoo.com för kredit reparation”) för att ta bort några ogräs ur din kredit uttalande så att din kredit värdering kan flytta upp med några hack. En möjlig lösning för att förbättra din kreditvärdighet är: köp några vitvaror via kreditkort eller du kan även välja ett nytt kreditkort.

Tre. Nu är det tur att samla in och sammanställa handlingar som hör till den senaste inteckning eller hyra erbjudanden på de senaste två åren. Om du hade tagit fastigheten på hyran från ett fastighetsförvaltande bolag, kommer en fullständig kontroll av hyran rekord krävas. Du kan be om blankett från din inteckning långivare eller mäklare.

Om fastigheten togs på en hyra från en privat fest, måste du kompilera en post som visar betalningar genom månatliga kontroller eller pengar kvitton ordning utan betalningsförseningar. Om du har betalat din hyresvärd genom kontant, kan du stå inför några problem här som normalt finns det inget juridiskt dokument för detta betalningssätt.

En möjlig lösning här är: få din kredit rapport och leta efter en aktiv kredit som har varit öppen i minst 24 månader. Tyckte denna kredit registrera någon aktivitet under de senaste 6 månaderna eller så? Om svaret är ja, sedan gå vidare till nästa steg.

4. Titta på din kredit rapport. Har du en kredit som har en rapportering historia på 12 månader? Om
ja och om du inte har mer att 2×30 dagars sena betalningar, så har du rätt att ta nästa steg. .

Fem. Gå igenom din kredit rapport igen och försöka ta reda på om någon av dina krediter har en hög gräns på $ 3000. Om ja, sedan dags att gå vidare. .

6. Ta en sista titt på din kredit rapport. Du kommer att kräva en mer ytterligare öppna kredit för att visas på din kredit rapport. (Dess periodicitet och kredit limit spelar ingen roll).

Med all sannolikhet, på grundval av den ovan nämnda motion, kan du vara berättigad till ett noll handpenning lån. Lånet program kommer du att kvalificera sig för kan komma att ändras och kan vara lastad med några extra klausuler utan att späda sin grundläggande natur.

Samtidigt som flyttar att utnyttja ett bostadslån på grundläggande kredit värdering av 575, ska du inte glömma att be inteckning återförsäljare om fastigheten säljaren har rätt att bidra med 6% av köpeskillingen till den avslutande kostnader. Detta kommer att sänka dina egna kostnader.

Här är det viktigt att veta att alla som har varit inblandade i någon konkurs eller avskärmning fallet för mindre än 24 månader, inte kommer att kunna utnyttja en noll kontant handpenning lån och de kommer att behöva göra en första betalning på minst 5 %.