problem att få din inteckning refinansieras strategier för att hålla ditt hem tills du kan

När regeringen medger själv att Mortgage Modification Program inte fungerar, vet du att du inte är den enda som är lite överväldigad av avskärmning processen. Använd detta till din fördel. Vanligt gamla förvirring är en av de viktigaste orsakerna många husägare förlorar sina bostäder. Faktum är avskärmning en rörig process och inte alla har tillräckliga medel eller tålamod att förstå vad som pågår. Däremot kan en liten kunskap ger dig stor fördel när det gäller att hålla ditt hem. Denna kunskap kommer också att hjälpa dig att få lagen på din sida. Följande är några exempel på hur du kan undvika att bli vräkta från ditt hem.

hem avskärmning hörsel

Villaägare inför utsikten av vräkning genom avskärmning kan, och bör, begära att en domstolsförhandling. Tyvärr har inte alla husägare har självförtroende att stå upp för sig i domstol. Många tror att en förhandling bara kommer att påskynda de slipskivor av avskärmning. Faktiskt, begär en domstolsförhandling är en kraftfull strategi. Göra en del forskning, läsa några manualer, och du kommer förmodligen att kunna hålla domstolsprocessen rullar för ungefär ett år eller tills du kan äntligen få din inteckning refinansiering. Och du egentligen inte behöver en advokat för att ta dig igenom detta, så gå inte till den extra kostnaden för att anställa en. I själva verket inte är en advokat, och inte hyra en, kan arbeta till din fördel som vissa spelrum skulle behöva få guida en medborgare genom en process som är deras rättmätigt att fortsätta.

Kraften i Letter of Umbäranden

Skicka ett rekommenderat brev av umbäranden till din långivare eller inteckning innehavare kan försena eller spilta processen av avskärmning. Precis vad namnet antyder, står det helt enkelt att du är oförmögen att hänga med din månatliga betalningar på grund av din nuvarande ekonomiska situation. Förklara om arbetslöshet, oväntade medicinska räkningar, eller vad orsaken till din nuvarande ekonomiska svårigheter. Ofta en svårigheter brev används för refinansiering, men det kan också bidra till att tillfälligt stoppa avskärmning processen. Återigen, gör din forskning och noggrant utarbeta brev till din långivare att överväga din ansökan om förmånlig behandling eller refinansiering.

läsa det finstilta

Om du kan läsa noga, är chansen att du kan hitta små misstag, ibland ganska dumma misstag, som kan öka tillräckligt för en tvist som du kommer att kunna behålla din plats för ett år eller mer, eller tills du kan ordna refinansiering. Läs noga igenom ditt kontrakt och söka efter fel. Avtal som är två till sex år gamla är oftast de avtal där du kan hitta misstag. Denna strategi är så kraftfull att du kan mycket väl finna dig i kontroll över processen, vända borden så att du har makten över långivaren.

du kan göra det

Dessa strategier är inte kända av en majoritet av husägare eftersom långivare och advokater inte vill att de ska veta om dem. Långivare för uppenbara skäl. Och advokater vill inte husägare att känna till dessa strategier eftersom de gör massor av pengar försvarar klienter som kämpar avskärmning. Att få en advokat för dessa strategier är egentligen inte nödvändigt.

Beväpnad med lite kunskap och en hel del självförtroende, kan du förhindra din vräkning på grund av avskärmning för ett år eller mer. Utestängning är en process, och det finns sätt att fördröja processen. Möjligen kan du stanna i ditt hem inteckning-free för mycket ett tag, oavsett din ekonomiska situation, även om du har förlorat ditt jobb. Du kan göra det.