presidenten och banken vill rädda ditt hem från avskärmning – ändringar banklån

Är du kämpar med ditt hus betalningar till Washington Mutual? Är avskärmning verka som en mycket verklig möjlighet? Ett Washington Mutual Lån modifiering kan vara en lösning på ditt dilemma.

President Obama har försökt att bromsa den stigande avskärmning genom att finansiera en räkning hem stimulans. Det lönar ekonomiska incitament för bankerna att skriva om befintliga bolån för att uppnå en lägre månatlig betalning för villaägare i ekonomiska svårigheter. Du är i tur eftersom Washington Mutual är på den godkända listan över långivare.

Om du uppfyller tillämpningsanvisningarna, kan du undvika utestängning i en nära eller avlägsen framtid. Det kan bli en trevlig överraskning för dig att inse att Washington Mutual inte vill utestänga på ditt hem. Det är ganska en kostnad i tid och arbete för dem att utföra en avskärmning, och med det nya stimulanspaketet, de får en $ 1000 incitament att omarbeta ditt lån för dig. De har flera alternativ till sitt förfogande för att sänka din månatliga betalning: sänka räntorna, förlänga lånevillkor, avstående förseningsavgifter, och även minska huvudman. Deras mål är att minska din betalning till ett belopp som är mindre än 31% av din brutto månadsinkomst.

Innan du kontaktar specialist förlust lindring, samla all din information och dokumentation. Gör din hemläxa, bekanta dig med alla krav. Detta kommer att ge dig förtroende och öka dina chanser att lyckas med att få en Washington Mutual Loan Modification. Även om de är ganska motiverade att arbeta med låntagare, de översköljs med tillämpningar. Se till att du får all information du behöver och korrekt fylla i ansökan för första gången, du får bara en chans. Ansökningstiden för dessa inteckning ändringar är den 31 december 2012.