polisen inteckningar varför är polisen olika

När folk hör om polisen inteckningar, är deras första reaktion ofta att undra varför de skulle vara nödvändiga. Vad gör polisen annorlunda?

Sanningen är att det finns många faktorer i livet av en polis som placerar dem i en speciell situation.
• Polisen har unika skift och arbetsformer, som lägger en påfrestning på familjelivet. Många poliser äktenskap bryts ner på grund av detta.
• Polisen har ofta inte råd att köpa fastighet i området där de arbetar, och så kan ställas inför enorma pendling resor. Till exempel många medlemmar av Metropolitan Police har att pendla från så långt bort som Portsmouth, på grund av den överhettade Londons bostadsmarknad. Detta kan lägga till två eller fler timmar för sin tid hemifrån, och öka belastningen på familjelivet ytterligare.
• En stor del av inkomsten för en polis består av utsläppsrätter, med grundlönen ofta är ganska lågt. Vanliga banker kommer ofta bara betrakta grundlönen när man diskuterar en inteckning och detta ställer officerare vid en stor nackdel i områden med höga fastighetspriser. Det finns ett behov av leverantörer av polisen inteckningar som tar hänsyn till deras speciella situation.
• Under de senaste åren har det skett en märkbar ökning av personlig skuld i befolkningen i stort, och detta verkar ha påverkat medlemmarna av polisstyrkor särskilt akut. Dessutom, kan skulden vara extra svårt för poliser eftersom skulden och finansiella problem ogillas av sina arbetsgivare, och kan leda till disciplinära åtgärder. Som ett resultat, det finns en tendens för poliser att dölja problemet och undvika att söka hjälp, tills saker och ting har gått bortom kontroll. Detta kan göra det ännu svårare för poliser att hitta ekonomi för bostäder.

Vilken poliser behöver mer än något annat är en finansiell leverantör som förstår deras särskilda omständigheter. Lyckligtvis finns det sådana leverantörer som är glada att skräddarsy sin produkt till de särskilda krav på polisen. Om du är i denna situation, leta efter en oberoende mäklare som kan guida dig i rätt riktning och hjälpa dig att hitta en polis inteckning som är rätt för dig.