polisen inteckningar fyra frågor att ställa

Om du är en polis och försöker hitta din första inteckning, kan du finna det svårt att veta vad man ska leta efter. Här är fyra frågor du måste be din bank eller hypoteksinstitut om sin inteckning produkt.

• Kan du ge för min typ av lönestrukturen? Om du är i polisen, kan din grundlön vara ganska låg, med resten av din inkomst som består av utsläppsrätter. Om inteckning leverantör inte kan ta hänsyn till detta, kanske du inte kunna få en tillräckligt stor inteckning.
• Jag kan behöva flytta runt en hel del i enlighet med mitt jobb – skulle detta vara ett problem? Poliser hamnar ofta överförs runt om i landet om de kommer att hålla jämna steg med kraven i sin karriär. Inteckning leverantörer varierar i vilken grad de kan vara flexibla vid överföring mellan fastigheterna.
• jag ibland har svårt att gå ihop – vad händer om jag halkar efter? Poliser tycker ofta att de har ekonomiska problem, och det kan vara svårt att hitta hjälp eftersom din arbetsgivare tar en dunkel bild av skulden. Du måste hitta en leverantör som kan vara sympatisk och flexibel, och inte alltför bestraffande.
• Området där jag jobbar har väldigt höga boendekostnader men pendling skulle vara en stor påfrestning för min familj. Vad är det högsta jag kan låna för att leva i detta område? Om du arbetar i ett område där fastighetsvärdena är verkligen hög, kan den vanliga tre-gånger-din-lön inteckning inte vara tillräckligt. En bra leverantör kommer att kunna diskutera sätt att hitta en inteckning som gör att du kan köpa det du behöver till ett pris du har råd.

Om du har svårt att hitta en långivare som kan ge dig tillfredsställande svar på dessa frågor, kan du vara bättre att söka upp en oberoende inteckning mäklare. Numera finns det polisen inteckningar som kan skräddarsys efter dina specifika omständigheter som en medlem av polisen. En oberoende inteckning mäklare kommer att vara bäst lämpade att hjälpa till att hitta den produkt som passar dig bäst. De kommer också att förstå din struktur polisen lön. Polisen inteckningar kommer också att finnas tillgängliga för polisen stödpersonal.