Polisen boende vilka är alternativen

Om du är en ung professionell, till exempel en medlem av polisen, kan du finna det svårt att få på bostadsmarknaden stege eller hitta lämpligt boende för dig och din familj. Vilka är dina alternativ?

• Hjälp från föräldrar. Naturligtvis kan du inte kan vara i stånd att använda det här alternativet. Men om dina föräldrar kan och vill hjälpa dig, inte vara för stolt för att ta emot deras hjälp. Det finns olika sätt dina föräldrar kan hjälpa dig:
o De kan ge dig ett räntefritt lån för deponering.
o De kan förse dig med ett räntefritt överbryggningslån, för att kompensera skillnaden mellan kostnaden för lånet och vad du har råd.
o De kunde köpa huset tillsammans med dig, under förutsättning att du kommer att köpa ut sin andel när du har råd att.
o De kunde fungera som garanter för lånet – men om de gör det, låt inte ner dem och virke dem med dina kundförluster!
• Köp med en vän. Detta kan fungera bra, men om du inte är försiktig kan det finnas juridiska komplikationer. Se till att allt är vattentätt rätt från början. Och se till att ni två har separata advokater. Även de mest vackra vänskap har varit kända att falla sönder!
• Ha en lodger. Det är möjligt att hitta en inteckning som tillåter dig att ha en inneboende – till exempel under “rent-a-rum” system som gör att du kan tjäna upp till £ 4,250 skattefritt. Om din hyresgäst är en vän, kan detta vara som att köpa med en vän, men ger dig mer kontroll. Om det är någon du inte känner, inte accepterar dem utan en insättning, utföra kontroller, få referenser etc.
• nyckelperson levande program. De flesta av dessa är verksamma i London och sydöstra där det är svårast att komma på fastigheten stege. De inkluderar delade aktierelaterade program såsom Home Buyers ‘Scheme tillsammans med English Partnerships. Dessa är speciellt riktat till nyckelpersoner anställda som poliser och innebär att du köper en andel av huset och betala hyran på resten.

Alla dessa idéer är användbara men de har alla sina nackdelar. Lyckligtvis numera är det allt lättare att hitta polisen inteckningar som är speciellt anpassade för din situation som en polis. Det bästa sättet att få hjälp är från en oberoende mäklare som kan peka dig till den produkt som är bäst för dina behov.