plocka det bästa online bolåneinstitutet

Med alla de långivare där ute, hur vet du vilken du ska använda för ditt hem hypotekslån? Spelar det ens någon roll? Vilka är de punkter du bör tänka på när man jämför långivare, och hur se till långivaren är legitimt? Den här artikeln tyder på att vem du väljer som din långivare är viktigt, och presenterar några viktiga faktorer att tänka på när man jämför bolåneinstitut.

Först, varför skulle du bestämmer noga vilka online långivare att använda? Den främsta orsaken är givetvis, kostnad. När du får ett bostadslån, lovar du att göra en betydande månatlig betalning och du också betala en skuld. Olika långivare ut olika mycket, så du måste vara medveten om ett lån kostnad. Som ni ser på priser, uppmärksamma mer än jus räntan. Det finns flera andra kostnader som kan laddas inklusive bedömning avgift, ett lån originering avgift, och en garantiersättning. Räntan kombineras med dessa avslutande kostnader för att komma med den årliga procentuella eller april Således är den effektiva räntan är den viktigaste siffran för dig att titta på.

När du har en snäv tidsram inom vilken att köpa ett hem, blir långivarens hastighet viktig. En långivare kan ha möjlighet att teckna lånet i tre dagar och finansiera det på en dag medan en annan långivare kan ta ett par veckor eller mer. Ignorera inte denna viktiga aspekt av utlåningen.

Nivån på erbjöd bekvämlighet kan också spela en roll i vem du väljer. Till exempel kan du ladda upp dina dokument via Internet eller måste du skicka dem? Kommer du att kunna ansöka om och välj lånet helt online, eller kommer du att prata med en person? Kommer långivaren skickar en notarie till en plats som du väljer, eller kommer du behöva köra till en avdelning bolagets kontor?

Efter beslut om din topp en eller två långivare, kan du bekräfta bolagens giltighet genom att verifiera sin licens eller registrering med ditt tillstånd. Detta kan ofta göras online via stater hemsida. Du kan gå till sidan Kontakta oss och hitta ett antal kundsupport eller söka på webbplatsen för statens Banking eller Financial Institutions Division. Det kan vara en online sökfunktion som gör att du kan slå upp långivarens registrering eller licens.

Förutom att se om långivaren kan ge lån i ditt tillstånd, kanske du vill kontrollera att den har ett giltigt verksamhetstillstånd i den stat där dess huvudkontor ligger. Detta kan också göras online.

Vilken långivare du väljer är viktigt, så kom ihåg att ta med dessa överväganden i beslutsprocessen: Kostnad (uppmärksamma APR), snabbhet, bekvämlighet och legitimitet. Kan du välja den bästa online långivare!