planera din inteckning har fördelar inte bara de kurser

“Mortgage Planners”, är nu nästa generation av lån officerare. En Mortgage Planner kommer att utbilda och lära låntagare hur man spara till sin framtid genom att bäst utnyttja sin inteckning.

Med explosionen av program bolån såsom kortsiktiga fast rörlig ränta inteckningar och amorteringsfria bolån, husägare och köpare nu tillgängliga många inteckning program att välja mellan.
Hur man väljer mellan ett låneprogram och den andra? Medan konventionella lån officerare vanligen bara hjälpa låntagaren är att välja lån med lägsta räntan eller månatlig betalning, är ett ökande antal Mortgage planerare utöka lånet officer uppgift att aktivt hålla utkik efter låntagarens långsiktiga finansiella målen är uppfyllda.

“Det är tillräckligt att säga att de flesta villaägare och köpare samt agenter lån har programmerats att acceptera att en inteckning är bara en skuld, kontra att det är ett användbart finansiellt verktyg”. En inteckning kan användas som ett sätt att bidra till att forma den ekonomiska välbefinnande och rikedom av låntagare som går i pension på vägen. Många låntagare hamnar mycket fattigare utan någon planering. Hur mycket sämre? Det är oftast $ 500.000 mindre och det kan fortfarande uppnås, om du är starkt överväger en inteckning för att köpa ett hem.

Lyckligtvis för husköpare är inteckning industrin har omfattande förändringar tvingad av den ökande efterfrågan på hypotekslån planering, och husköpare är de ledande mottagarna. En erfaren inteckning planerare är ett lån officer som analyserar en låntagarens inteckning val för att uppnå en övergripande finansiella mål.

Det behövs också eftersom konventionell kunskap om val bolån baseras på formler från över 100 år sedan. Mortgage planering tar många scenarier beaktas som människor som får långsiktiga fast ränta finansiering och plötsligt förlorar sina jobb och inte kan betala sina lån på grund av arbetslöshet. Mortgage planering utvärderar många andra tillfälligheter för övervägande och är ett nytt sätt att säkra en inteckning som är rätt för en individ.

Mortgage Planering innebär helt enkelt för låg risk procedurer som banker och kommersiella företag använder för att ordentligt ställa upp och strukturera sina skulder och investera strategier. Med inteckning planering, kan lån agenter hjälpa låntagare utnyttja och öka sina skulder för att få de bästa skatteförmåner, månatlig likviditet och ge högsta möjliga avkastning på sina dollar.

Genom att använda en inteckning planerare, är låntagare belönas generöst för lånet officer långsiktiga finansiella rådgivning och expertis i branschen.