pengar sammanfoga konto revolution – pengarna sammanfoga konto är here_

USA: s nya finansiella landskapet är i sin linda, många amerikaner är omedvetna vad som händer i hela landet. Det är ett nytt program som kommer till en stad nära dig och det kommer att förändra ditt liv. The Money Merge konto är att ge husägare genom utbildning och åtgärder för att påskynda sin inteckning payoff. Inte bara är de gynnas sätta sig i en bättre finansiell ställning genom att betala av sina lån, de får även en “street-wise” utbildning på pengar.

Genom att sätta sina pengar arbeta för dem i stället för banken, är husägare börjar förstå hur hårt deras pengar kan arbeta. Pengar placeras i rätt position, kommer att arbeta 24 timmar om dygnet, 365 dagar per år. Inga raster, ingen ledighet, ingen semester. Medan vi sover våra pengar är på arbetet, medan vi sitter i trafiken, är våra pengar på arbetet. The Money Merge konto positioner våra pengar för att möjliggöra maximal ränta annullering. Tänk, avbryter intresse är exakt samma som tjäna ränta … till öre.

Det är min övertygelse att när en stor del av den amerikanska befolkningen börjar att förstå och använda dessa begrepp, kommer det allmänt vara överens om att bristen på pengar i skolorna kommer att ses som en parodi. För nu, medan amerikanerna ta på sig mer och mer skuld, är graden av ekonomisk okunnighet oförändrad. United First Financial och Money Merge konto är ute efter att ändra på det.

I mina tidigare artiklar har jag gått igenom arbetet i MMA-programmet. Om du inte har sett dem redan jag vill uppmuntra er att läsa dem, besöker Förenade First Financial webbplats och gör din forskning. Jag kommer att få höra mer om detta program som media börjar haka på denna revolutionerande skuld eliminering program.

-Greg campbell