pengar sammanfoga konto recension – sanningen om pengarna sammanfoga konto

Under de senaste åren villaägare står inför det faktum att deras inteckning verkligen är deras största skulden. Med hem värden skjuter upp, har husägare utnyttjat i detta kapital för att underlätta en mer tilltalande livsstil, ignorera vad detta kommer att göra att deras finansiella ställning på lång sikt. Nu med långivare stänger butiken vänster och höger, inteckning upphovsmän släppa som flugor och “kreativa” låneprogram börjar uppfostra sina fula huvuden, kommer det att finnas mer efterfrågan att finna lösningar på utmätningar.

Ett av de program som börjar ytan är begreppet Money Merge konto. Konceptet bakom denna plan är inte ny, och innebär att betala extra pengar till huvudmannen att avbryta intresse. Många husägare göra detta nu i viss utsträckning. Med varannan vecka avbetalningsplan en husägare betala två ½ utbetalningar varje månad. Med detta kan de räkna med att betala en extra amortering per år.

För att bygga upp eget kapital snabbare, måste du ha en långivare som omedelbart kommer att tillämpa varje 1/2 månatlig betalning vid mottagandet. Om långivaren väntar tills den andra betalningen har mottagits innan kreditering lånet, kommer du inte att se fördelarna. När fungerat korrekt, är detta en anständig plan och är effektiva för att minska din amorteringsplan. En av baksidorna med detta är att det inte finns någon inbyggd plan för att komma upp med extra pengar.

En annan metod för att betala av lån och andra skulder är skulden veva ner. Tanken här är att avsätta ett visst belopp för återbetalning av skulder och fortsätta att upprätthålla den totala månatliga belopp som du betalar i skuldminskning även efter den första skulden har betalats. Du skulle då rikta in varje skuld du har i storleksordningen högsta räntan. Det är effektivt, kräver en hel del disciplin, men inte använde begreppet intresse arbitrage, eller ränta annullering.

The Money Merge konto är varken en varannan vecka eller skuld rulla nedåt. Med pengarna sammanfoga konto, skulle husägare inrätta en särskild typ av HELOC (hem kapital kredit) som skulle vara öppen. I detta fall den ränta skulle debiteras på den genomsnittliga dagliga balans snarare än i slutet av månaden huvudsakliga balans och skulle fungera som en primär checkkonto gör pengar som ska deponeras och dras med hjälp av checkar, betalkort eller överföringar. Istället för att använda en vanlig kontroll eller sparkonto där dina pengar sitter och väntar på att spenderas och gör ingenting för dig, du vill använda funktionerna i HELOC att komprimera den huvudsakliga balans där räntan beräknas (på en genomsnittlig daglig balans) .

Med hänsyn till den struktur och räntor på HELOC och första inteckning, dina inkomster och utgifter, pengarna sammanfoga konto programvara skulle uppmana dig att regelbundet göra extra inbetalningar till ditt första inteckning. Denna prompt skulle vara ett visst belopp i dollar, till öre och tillämpas på ett visst datum för att maximera intresset annullering. När betalningen är gjord, skulle balansen skulden på HELOC gå upp, skulle du sätta in sedan din lön tillbaka till HELOC kör den genomsnittliga dagliga balans och räntekostnader tillbaka avbryta intresse tills det är dags att betala kostnader igen.

Genom att använda denna metod, använder du en del av din diskretionära inkomst som inkluderar den förskjutna intresset från HELOC. De extra inbetalningar till ditt första inteckning skulle inte nödvändigtvis tillämpas varje månad, det skulle bero på din kassaflöde situation. Med denna metod, kommer den genomsnittliga homeowner betala av sina hem i så lite som ½ till 1/3 av tiden.

Så med kylning fastighetsmarknaden och ständigt ökande efterfrågan på lösningar för bolån, kommer många idéer fram, som nödvändighet är verkligen uppfinningarnas moder. Begreppet intresse annullering är inte ny, är det systematiska tillvägagångssättet för pengarna Merge konto programvara absolut värt en andra titt som ett hållbart alternativ.

Jag hoppas att du har hittat den här artikeln informativ och intressant. Tveka inte att kontakta mig om du har frågor.

-Greg campbell