pengar att spara förmåner från din bostads bolån refinansiera

När du refinansiera ditt bostadslån lån du kan njuta av en mängd fördelar pengar att spara. Detta beror på att det finns flera alternativ till din nuvarande inteckning. Refinansiering ditt bostadslån ger dig en chans att se över villkoren i din nuvarande inteckning och välj termer som kan hjälpa dig att spara pengar i det långa loppet – ofta tusentals dollar.

Spara på ränta

Om du refinansiera ditt bostadslån lån till en lägre ränta, kan du spara tusentals dollar på intresse ensam. Om du har en hög hastighet, kan du refinansiera till en lägre ränta. Om du har en justerbar sats inteckning (ARM), kan du refinansiera till en fast ränta. Ändra dina villkor så att du betalar mindre i ränta är en av de mest grundläggande sätten att folk kan spara pengar på sina bostadslån. Dessutom, i de flesta fall, är intresset från din bostadslån lån refinansiera avdragsgilla, vilket innebär att du sparar pengar när det gäller att betala Uncle Sam också.

Att få ett kortare sikt

En sak du kan göra för att spara en hel del pengar i det långa loppet är att refinansiera ditt bostadslån lån och ändra termen längden så att den är kortare. Ju kortare lånet, ju mindre du betalar i ränta. Du kommer dock troligen betala mer pengar varje månad på din betalning, eftersom du inte sprider lånet betalningar över 30 år. Många människor, dock finna att det är ett litet pris att betala för att rädda tusentals genom refinansiering sina lån som ska betalas ut i 15 år.

Pengar i fickan

Om du refinansiera ditt bostadslån lån till en lägre ränta, kommer du förmodligen att du har en lägre månadsbetalning. Detta kan vara mycket fördelaktigt eftersom det frigör lite pengar varje månad för dig att använda på andra saker. Så, inte bara du spara tusentals i ränta under loppet av många år, men du kan också uppleva mer pengar i fickan i här och nu.

Att bli av med skulden

Om du har för mycket skuld för ett lån utan säkerhet konsolidering, kan du fortfarande få ett lån skuldkonsolidering om du refinansiera din bostads bolån. De flesta människor, när de refinansiera, har tillräckligt med eget kapital som efter den gamla inteckning betalas ut med raffi, det finns pengar kvar att betala av räkningar och försöka vara i bra form.