panelized bostadslån

Har du någonsin undrat varför panelized bostadslån brukar täcka upp till 100 procent av hem kostnaden? Detta beror panelized hem är så mycket snabbare och lättare att bygga, eftersom de är gjorda av hög kvalitet prefabricerade material. Med panelized hem, är den största kapital som du behöver “sweat equity” eftersom i princip, gör du ditt eget hem.

Ibland själva handpenning som du gör på en panelized hem kan gå så lågt som $ 1000! Detta är ett bra sätt att närma sig hem äger speciellt om du köper mark med panelized huset. När det är dags att du vill bygga en mer stabil, traditionella hus, har du redan den mark att bygga på och kan plocka isär panelized hem.

Med en modulär hem, kan du vara säker på samma komfort och skydd som ett vanligt hem kan ge. Eftersom det är pre-tillverkas och levereras och installeras på plats, går denna typ av hem också under en särskild kvalitetskontroll och regelbundna kontroller av det tillverkande företaget att försäkra er om dess goda kvalitet och hållbarhet.

Det enda negativa med panelized bostadslån för att göra ditt modulära hem är att säkerhet i betydande storlek måste sättas upp för att du ska utnyttja lånet. Banker och utlåning hitta hem panelized en större risk att investera i eftersom, till skillnad från vanliga hem, inte ett panelized hem inte öka med värde eftersom den blir äldre. En vanlig, traditionell hem, däremot, är i grunden säkerheter i sig, och i händelse av att betalningarna fallerat, kan värdet på huset lånet lösas genom en vidareförsäljning av avskärmad huset.