på dagskurs men chefen vill att jag ska jobba gratis övertid

Min chef säger mig att detta betyder att jag måste jobba övertid gratis om det behövs. Han säger att detta var hans överenskommelse med byrån. Det finns inget sådant i mitt kontrakt, där det står att den dagliga normala antalet timmar som sju.

Det finns inga övertid klausuler eller satser i mitt kontrakt.

Jag har sagt min chef att det inte i mitt kontrakt, men han svär blinda att det är i sitt kontrakt med byrån.

Det ser ut som om frågor som kommer till ett huvud. Jag är frestad att säga till honom att stoppa det, men det kan betyda my förlora kontraktet.

Jag önskar bara att organen inte skulle berätta för kunder en sak utan att berätta entreprenörer vad de har lovat dem för vår räkning.

affisch 1

råd: –

Ett. Gör lite övertid bara för att hålla dem nöjda.

2. Börja leta efter ett annat avtal

Tre. Slå detta organ från listan över dem som du skulle använda igen

4. F *** byrån upp med kunden innan du lämnar.

affisch 2

En kurs motsvarar en professionell arbetsdag, betyder detta bara en dag du arbetar 7,5 timmar, en dag du skulle kunna arbeta 9, en dag du kan arbeta sex. Det är något som bara kommer med jobbet.

Till den andra affischen: Du tror att vissa byråer är oprofessionellt? Titta i spegeln!

affisch 3

Vilken fullkomlig c ***. Ett avtal kommer att ha en definition av en arbetsdag i det precis som alla andra termer har definitioner.

affisch 4

Klocka bevakare är aldrig gynnas. Han kommer att ha bränt sina broar som nu är förmodligen, och om de tvingar honom att arbeta långa timmar med några timmar i lou (sic) då de förmodligen inte gillar honom ändå och han ska hoppa innan han skjuts.

affisch 5

överens.

Den udda timme här och där är inte en fråga.

Systematiska tio timmar om dagen är en annan sak. Om du inte kan hacka den eller kan inte få betalt lite mer eller ta udda dag ut och bill (det är vad de gör här), och sedan hitta ett annat kontrakt.

Om du gnälla, du kommer inte att förnyas.

affisch 5

Alla vill något gratis.

Hur kommer då det finns förmodligen variabla dagar de är alltid rörliga uppåt från den vanliga dag och aldrig ner?

Om en entreprenör inte hade mycket att göra och buggered off hem vid lunchtid han skulle förvänta sig att få en hel dags lön på samma sätt som han bara skulle få en hel dag betala om han gjorde 10 timmar?

Detta är en komplett con och byrån är att hjälpa kunder komma undan med det.