överväger konkurs ett bra alternativ när man försöker stoppa avskärmning

Trots att vår webbplats fungerar med jurister som erbjuder konkurs som ett alternativ för att undvika utestängning, anser vi sällan det som ett idealiskt alternativ för att hålla huset. Det finns många alternativ för att stoppa avskärmning och konkurs är oftast inte den bästa långsiktiga finansiella plan. Ytterst är det upp till husägaren att avgöra vilket alternativ som är bäst. Som professionell, är mitt enda jobb att se till att homwowner har all nödvändig information för att fatta ett smart beslut. I de flesta fall ger konkurs advokater inte sina kunder samma möjlighet.

Många advokater är snabba att råda en konkurs till villaägare som är i ekonomiska problem, men vill stanna kvar i sitt hus. Deras teori är att inlämnandet av en konkursansökan stoppar avskärmning fallet. Detta skulle låta advokat för att sedan förhandla med serviceföretaget för en återbetalning plan för att behålla huset. I teorin fungerar det perfekt, men många av dessa advokater gör ett mycket dåligt jobb för att förhandla. I vissa situationer, innebär advokat idé om “förhandla” helt enkelt göra en begäran om nedsatt betalning. De följer inte upp och de inte kämpa för sin klient att få bästa möjliga betalning. Alla som har försökt att få en inteckning modifiering vet att bara begära ett reducerat belopp kommer aldrig att fungera!

Konkurs kommer nästan alltid orsakar ett högre hus betalning för villaägare, så att de faktiskt sluta skada | deras ekonomiska situation.

Många husägare är snabba att skylla sin advokat när de inte slutar upp med ett reducerat belopp, men är det verkligen rättvist? Om någon går till en konkurs advokat för att få hjälp, bör de förväntar advokat att veta hur att lämna in konkursansökan. De bör inte räkna med att få hjälp på att förhandla en minskad betalning med sin serviceföretaget och de bör inte förvänta sig en konkurs advokat att vara mycket bra på något annat än konkurs. Husägare varnas om och om igen, att de måste vara försiktig med vem de litar på, detta inkluderar advokater också.

Komma avskärmning råd från en konkurs advokat är som att ta båten till en båt mekaniker. Visst kan de lyckas reparera det, men de är inte ens nära att rätt man för uppgiften.

Avskärmning offer måste verkligen fråga oss om konkurs är svaret på deras problem. När inteckning är det viktigaste finansiella oro, är det vår uppfattning att en konkurs är större overkill. En erfaren avskärmning professionell eller advokatbyrå som specialiserat sig på avskärmning förhandling skulle kunna ordna ett omedelbart stopp för avskärmning processen utan behov av en konkursansökan. Då huset betalningar kan sedan reduceras till något mer överkomligt.

Om en konkursansökan är idealisk för att eliminera andra skulder, bör detta ske efter det att ändringen har ägt rum.

När en konkurs pågår, kommer serviceföretaget blivit nästan omöjligt att förhandla med. Inte nog med att de avskräcker sina representanter från att förhandla med människor under konkurs, kan en konkurs förändra intäkter / kostnader siffror för att utesluta en inteckning ändring helt. Den villaägare Budgeten visar ett betydligt lägre behov av modifiering och sannolikt skulle avvisas innan förhandlingarna ens kunde börja. Genom att modifiera först, kan låntagaren få bästa möjliga betalning.

Om du är i avskärmning och vill få hjälp, så se till att du får råd från en objektiv part som verkligen kan bedöma din situation och ge dig alla möjliga alternativ för att stoppa avskärmning.