överväga fem r’s-när vi letar efter perfekta inteckning mäklare

Söka en idealisk inteckning mäklare kan inte bara vara en svår uppgift, men kan också ge dig oväntade överraskningar. För att undvika en sådan innan du anlitar en, är det mycket viktigt att handla för en som är påhittig, prisvärda och tillförlitliga.

De viktigaste skälen till att vi är kvar i kredit munch och inteckning kondensera röran beror på omoraliska och obehindrat inteckning mäklare preyed på låntagarna, vilket i sin tur får dem olämpligt riskfyllda lån. Ingen tvekan, det finns utmärkta inteckning mäklare existerar fortfarande, det är bara det att verksamheten har lidit på grund av de otränade och mindre pålitliga mäklare. Så tveka inte att skaffa dig en mäklare som passar de behov och göra handla försiktigt.

5 R är att tänka på när jakt efter en perfekt inteckning rådgivare / mäklare:

Rekommendationer – Det fungerar bäst. Du kan be dina familjemedlemmar, släktingar, vänner, kollegor eller kända mäklaren att rekommendera sin inteckning rådgivare till dig. Du kan lita på dem eftersom de har arbetat med människor som är kända för dig.

Resurser – Det viktigaste skälet för dig att hyra en inteckning rådgivare eller en mäklare är att handla för ett lån från enormt utbud som du stöter på. Så det är självklart att om din valda mäklare fungerar inte med stora banker eller företag inteckning, kommer det att vara av mindre användning för dig att upptäcka det bästa erbjudandet. Se till att du fråga dem om deras nätverk och anslutningar. Gör en lista på de som bär stort nätverk och resurser och väljer därefter.

Belöning – Nej pålitlig mäklare skulle arbeta gratis, är dock många fula mäklare kända för att ta emot mutor från långivare i gengäld att navigera kunder för deras sätt. Kontrollera ordentligt och sedan göra ett drag, leta någon annanstans om du inte är nöjd.

Referens – Många inteckning mäklare och rådgivare kan arbeta i olagliga omgivningar, och en del har också erkänts att inrätta plats efter att förbjudas eller hindras från en myndighet. Ta reda på mäklarens locale, tillhörighet expert, och andra viktiga certifieringar. Kontrollera sedan att hans kvalifikationer är ändå aktuell och i god status.

Lita – räcka med en mäklare att köpa ett hus eller refinansiera en inteckning skulle kunna vara en av de största ekonomiska projekt för ett helt liv. Det är viktigt att styrelsen på en sådan resa med någon kropp som man kunde byta några ord med och lita på. Gå med dina instinkter. I fall de vifta en röd flagga, inte ignorera det. Leta efter kompetens och erfarenhet, men även butik för någon som du tycker om ett lyckligt rapport.