överväga detta om du är en första gången köpare inteckning

Köpare köper för 1: a gången har ytterligare fördelar än många andra husägare, eftersom de inte kommer att behöva sälja ägodelar och komma in i bostads-kedjan. Det är där inteckning finansiärer går in, eftersom de finansierar förvärvet föredrar nybörjare. Dessutom flera regeringar ger ett antal stipendier eller belöningar inteckning för första gången beskyddare därför har det extra rimligt att köpa. I urbaniserade länder precis som Storbritannien, är andelen 1: a gången köpare cirka 20% av kompletta inteckningar som ges i ett år. Dessa regeringar uppmuntrar sådana konsumenter eftersom den skyddar det finansiella systemet mot fastigheter sociala orättvisor. Utbudet av bostäder måste därför hålla tillräckligt för att stoppa inflationen på bostäder som gör det svårare för 1: a gången ägare.

Om du är en 1: a gången hem köpare, då metoden för att identifiera rätt objekt, kan rätten backer och de bästa paketen för bolån få försvårande. Några av de frågor som du kommer att vilja tänka på förkroppsliga följande.

inteckning belopp

Innan sondering för ett hus, är det bäst att först veta om din inteckning förskott förmåga. Summan av lån som ska ges till dig kommer att lita på din kreditvärdighet och din månad till månad lön. Återbetalningen pengar bör inte överstiga en viss procentsats av din tjäna. Du kan använda en enkel inteckning kalkylator för att se summan av lån som du kan hitta pengar för. När du har känt det belopp som du kan klara av att betala för, kommer du söka efter fastigheter i ditt spektrum.

Bolaget finansierar du

Ett annat viktigt beslut att göra är att inteckning företaget att få finansiering från. Innan beslut fattas om sponsor, måste du titta på flera alternativ och jämföra på räntorna, räntan ram, trovärdighet av etablering, avtal Bestämmelser uppsägning bland andra termer. Du kanske kan söka hjälp från en advokat eller en fastighet rådgivare att förstå villkoren i kontraktet.

vad inteckning kommer att kosta initialt

En annan viktig kontemplation innan de tillträder bolån är att samla in pengar för de initiala kostnaderna och huset insättning. Många finansiella företag kräver att du lägger en handpenning på en viss andel av huset kostnaden. Dessutom måste du ha pengar för rådgivning avgifter, stämpelskatt och andra kostnader switch.

egendom att köpa

När du har fått det ursprungliga priset och har säkrat inteckning och har lönat sig då måste du nu söka efter de egenskaper som inteckning. Har ett antal fastigheter mäklare och granska anbuden erhållas inom ditt område. Du kan faktiskt ta anteckningar och foton av husen som du läser för att hjälpa till att bedöma hemmen. Så fort du ser en super match för dig, kan du gå vidare och försegla avtalet. Den bolån företaget skulle värdesätter hem och om det är inom lånet räckhåll, kommer de att gå vidare och erbjuda dig finansiering.

Beroende på ditt tillstånd, är det möjligt att du uppfyller kraven för en första gången hus inteckning finansiering. Du kan rådgöra med fastighetsförvaltaren på om du uppfyller kraven. Det finns dessutom några andra bonusar för en 1: a gången husköpare.