överlåtelse av inteckning notera

kan investerare tjäna pengar med en överlåtelse av inteckning notera?
I ett enkelt svar ja! Jag gör det hela tiden. Och det bästa är, är vi i den bästa tiden någonsin för investerare att dra med en överlåtelse av inteckning not. Och här är varför:
den perfekta stormen för överlåtelse av inteckning notera:

Ett. Under det senaste året har vi sett utmätningar slog en all-time high i USA Detta innebär att det finns massor av säljare där ute villiga att göra vad som krävs för att hålla från att bli avskärmad på liksom.
2. Nästan 22,5% av husägare har negativt eget kapital i deras hem. Detta innebär att de skulle behöva betala för att sälja sina hem.
Tre. Bankerna har kraftigt skärpt utlåning riktlinjer. Detta innebär att det finns massor av skulle vara köpare där ute som inte uppfyller kraven för traditionella bolån.
Vad har tilldelningen av inteckning notera att göra med dessa fakta. Det finns massor av säljare med liten eller inget eget kapital i sina hem, inför avskärmning eller att behöva sälja, det finns massor av köpare som vill köpa hem men banken kommer inte att låna dem pengar.

Hur passar investerare med överlåtelse av inteckning notera?
Genom att använda specialiserad kunskap för att placera denna grupp av motiverade säljare med denna grupp av motiverade köpare en investerare kan göra $ 5.000 till $ 10.000 eller mer på varje transaktion som de sätter ihop. Den bästa delen är …. denna typ av transaktion kräver inte någon särskild licens och inga pengar eller kredit från dig, investeraren.

Hur fungerar en överlåtelse av inteckning notera arbete?
Många gånger kallas en inteckning överlåtelse eller inteckning antagande, en tilldelning av inteckning notera är en överenskommelse mellan en köpare och en säljare för köparen att köpa ett hem medan säljarens befintliga finansieringen håller sig på plats. Inteckning notera är bokstavligen tilldelas den nya köparen som tar ansvar för att betala på den anteckning i framtiden, i utbyte mot att få dådet till fastigheten.
Om du vill lära dig att investera med överlåtelse av inteckning anteckningar vänligen kolla in mitt program: Mortgage Uppdrag Profit System.