overkliga estate 10 skräckfilmer med demoniska bostäder och un-familjevänliga platser

Ett. nosferatu (1922)

Det finns inget som gör fastigheten försäljningen av ditt liv, bara för att upptäcka att din dröm klienten är en medlem av den blodsugande odöda. Denna film är anmärkningsvärt eftersom det var en otillåten anpassning av boken “Dracula” av Bram Stoker. Nyligen har förbättrade kopior av den ursprungliga filmen gjorts tillgängliga för allmänheten. Denna film införde begreppet vampyrer som allvarligt skadas och / eller förstöras av solljus.

2. The Amityville fasa (1979)

Kanske det mest extrema fallet av köparens ånger i en film hittills, “The Amityville Horror” är baserad på Jay Anson roman med samma namn. En all-amerikansk familj köper ett stort hus med en stor massa i ett trevligt område för en låg, lågt pris … du vet att det måste vara något fel med bilden. Och det finns. En hel del fel. Lyckligtvis för tittaren, hävdade de övernaturliga händelser att vara sant i boken och filmen inte har rapporterats av familjen numera bosatt i huset.

Tre. poltergeist (1982)

Den amerikanska drömmen: barnen, bilen, huset … vänta … Huset har en del problem. Felaktig kabeldragning – vardagsrummet tv slås på av sig själv. Inte nivå – kaffe urna fortsätter att röra sig. Weed problem – ett träd utanför försöker fånga barnen och kasta dem in i en parallell dimension. Och att ha huset implodera om du är alltid en annan indikation på att saker och ting inte är helt sund. Du kanske vill gå på att försöka sälja det här.

4. The Lost Boys (1987)

En film som visar vad som är viktigt med den frasen, “location, location, location”. När du söker efter en plats för att höja dina två tonåringar, kanske “mordet huvudstad i världen” inte bör vara din första fråga. Det och alla jävla vampyrer.

Fem. The Haunting (1963)

Detta är 1963 versionen och inte den otympliga 1999 remake. Kan hålla detta i åtanke om du bestämmer dig för att kolla in ett hus med ett mörkt förflutet. Ett team av paranormala utredare finner att en gammal herrgård innehåller mer olycksbådande krafter än mögel och termiter och förlust av eget kapital.

6. hyresgästen (1976)

Roman Polanski spelar en man som blir rädd att hans hyresvärd och grannar försöker forma honom till den föregående hyresgästen så att han kommer att begå självmord också. Denna film är inte en gnistrande exempel på hyresvärd-hyresgäst relationer, men det gör ta in en bra krypfaktorn att hyra fastighetsinvesteringar.

7. den objudna (1944)

Det är en annan fråga om ett välutrustat hus som köps vid ett misstänkt lågt pris. Naturligtvis finner den nya ägaren att det finns några övernaturliga husockupanter som gör livet … svårt. Som i, gör det svårt att överleva. Som med många andra äldre filmer, titta på detta i stället för sina remakes.

8. psycho (1960)

Traumatiserande dusch älskare för nästan 50 år, har Psycho den grubblande Bates hus med utsikt över Bates Motel. Det skulle vara en bättre investering om dess ägare var inte kanalisera hans mordiska mor, men du kan inte förvänta sig allt. Den verkliga huset är fortfarande tillgängliga för visning via turnébussen på Los Angeles Universal Studios.

9. arachnaphobia (1990)

En läkare flyttar hans familj bort från den stora, dålig stad att sluta slåss stora stygga spindlar. Det är vad du får när du hittar ett billigt hus i en trygg omgivning: något alltid kommer tillsammans att hota ditt liv. Klassisk saga för dem som är övertygade om behovet av ett skadedjur inspektion innan du köper – stora sydamerikanska mördare spindlar kan få dig.

10. Hot Fuzz (2007)

Inte en skräckfilm per se, men ändå en ovanligt våldsam film som visar att sömnig, well-to-do, grannsämja städer med pittoreska arv hus har alltid något fel med dem, liksom hemliga kulter mörda egensinniga bybor. En fantastisk action flick som tar på buddy cop genre och lägger till en svan eller två.