öva en omvänd inteckning i ditt senare år

En genomsnittlig sak med amerikaner idag tar en sväng inteckning. HUD skapade den första omvända inteckning som användes allmänt av pensionärer för att hjälpa dem att få bättre säkerhet ekonomiskt. Det används också som ett sätt att lägga-på deras sociala avgifter som inte kan hantera alla sina personliga utgifter.
Vad är bara en omvänd inteckning? Tja, det mesta angelägenheter som en stor typ av lån. Till exempel kommer en omvänd inteckning låt den person som äger ett hus använder en del av det kapital som de har i sina hus och ändra den till kontanter. Till skillnad från andra lån mot hem kapital denna typ av lån behöver inte återlämnas förrän husägaren färdas till adressen.
Är det svårt att karakterisera en omvänd inteckning? Tja, är det största efterfrågan på att få en omvänd inteckning som du måste vara minst 62 år gammal och ägaren av hemmet. Du måste också äga ditt hem, utan nuvarande lån på det, måste nya huset vara lönsam off, eller inteckning som är kvar att betala skall vara mycket liten. Plus att du måste få rådgivning från en HUD godkänd person.
Kräver mitt hus ska köpas genom en FHA lån? Nej det gör det inte. Du kan ändå kvalificera sig för en omvänd inteckning.
Vilka bostäder är värda för en omvänd inteckning? Det måste vara en enda familj hem, eller kanske en 3:58 enighet egendom, men du måste leva i den. Townhomes, separata bostäder, lägenheter, och några Standard Homes är också lämplig för en omvänd inteckning.
Hur håller en omvänd inteckning från ett hem kapital låna? En bank hem kapital lån måste återbetalas omedelbart, eller ska vi säga betalningar kommer att inledas omedelbart, medan hissen inteckning du inte behöver börja betala tillbaka förrän du flyttar från fastigheten du har tagit den omvända inteckning mot.
Vad händer om jag överlever låna? Kan mitt hus ska kommit undan? Absolut inte! Så länge du håller dig på att bo i huset och betalar skatt du kommer att vara rätt.
Vad sägs om mina efterträdare? Om du inte är sämre med fastigheten, kommer du eller dödsboet måste fixa pengar tillbaka du fått från omvänd inteckning.
Hur mycket pengar kan jag få? De riktningar som de beslutar om vad du får är din ålder, vad räntan är närvarande, och vad huset bedöms på. Det är normalt mer ditt hus är värt, den äldre ägaren är, plus en låg ränta du kommer att kunna låna mer.
Hur kan jag få mina betalningar? Du kan plocka ut en av fem sätt. Den första av dessa är besittningsrätt, vilket är månatliga betalningar som kommer att pågå resten av ditt liv eller tills du flyttar eller passera sikt. Du kan också välja kredit, som sätts upp som betalningar när låntagaren val som ska betalas. Begränsad Tenure, blandar kredit Method Acting och upplåtelseform. Och modifierad sikt, vilket kommer att kombinera kredit och löptid betalningar.
Turn bolån ut som en bra tanke om du uppfyller kraven för dem och du vill ta i slutet av ditt liv mer omfattande. De kunde göra det sämre för dig att förmedla ditt hem till eftervärlden ändå.