Orlando hem köper Nyårslöften

Om tanken på att köpa en Orlando hem under 2011 har ens så mycket som fladdrade genom ditt sinne, här är sex Nyårslöften du bör överväga att göra:

Ett. Granska dina kreditupplysningar. För att bestämma räntan och villkoren för ditt lån, långivare drar kredit poäng från vardera av de tre kreditupplysningsföretag: Equifax, Experian och Trans-unionen. Du måste gå igenom alla tre kreditupplysningar och bestrida eventuella fel kreditupplysning.

2. Etablera en god kreditvärdighet. För att dra nytta av dagens låga räntor, behöver din kredit värdering för att vara över 760. Ju högre, desto bättre. För att förbättra din kreditvärdighet, fixa alla fel i din kredit rapporter och öva god kredit beteende genom att betala dina räkningar i tid och i full varje månad.

Tre. Ta reda på hur mycket Orlando hem du har råd att köpa. För att avgöra detta, måste du veta hur mycket pengar du har för en handpenning och hur mycket pengar du kan låna. Det bästa sättet att veta hur mycket du kan låna är att få lånelöfte för ett lån.

4. Shoppa runt för en inteckning. Prata med 4 eller 5 långivare innan du skriver en ansökan. Inkludera ett brett utbud av inteckning leverantörer såsom en liten lokal bank, ett kredit union, en inteckning mäklare, en online långivare och ett traditionellt “stort” långivare som Bank of America och Wells Fargo. Lär av varje långivare och sedan förhandla för att få det bästa erbjudandet.

Fem. Forskning grannskapet innan du köper ett hem där. Ta reda på om skolorna, brottsligheten och avskärmning kurs. Besök området under dagen och igen på kvällen för att lära sig vad som verkligen händer där. Ta en promenad och prata med grannarna. De ska ge dig den verkliga scoop. Hyr en fastighetsmäklare som bor och arbetar i denna stadsdel.

6. Läs och förstå alla dokument innan du skriver dem. Jag vet att de är långa, tråkiga och komplicerade. Men du kommer att spendera de närmaste 15 till 30 åren av ditt liv betala detta lån. Det är värt mödan att läsa och förstå allting före undertecknandet. Om du inte förstår något, fråga innan du skriver.