online-lån

Att ansöka om en inteckning på internet är den snabbaste metoden och ger dig störst möjlighet att jämföra så många priser som möjligt.

I det förflutna, ansöker om en inteckning betydde kunder fick pund trottoaren eller vänta i call-center köer att tala direkt till långivare såsom banker, diverse andra långivare än banker, kreditföretag och inteckning mäklare – med den senare brukar laddning rejäl provision avgifter.

Idag, tack vare de innovativa inteckning tjänster som erbjuds av Bud Min lån, kan du ansöka om en online inteckning och få samma höga servicenivå, spara tid, åt ett ännu större utbud av potentiella långivare, se en snabbare handläggningstid på resultatet av din inteckning ansökan och njut av ett bredare utbud av konkurrenskraftiga priser att välja mellan.

Sound frestande?

Det är viktigt att komma ihåg att en inteckning är en av de dyraste inköp du kanske åta sig att under din livstid, så en inteckning ansökan kommer alltid att innebära en del arbete. varför BidMyLoan har brutit ned processen så att du bara behöver göra det minimum av arbete för att gå vidare till nästa steg. Detta gör att du kan bearbeta en snabb online-inteckning om du förbereder dig väl.

Innan du påbörjar din ansökan om en online inteckning, se till att du har följande information till hands.

Ett. Information om din anställning, tidigare och nuvarande: såsom de företag du har arbetat för, så får du arbetat där, och vinstmedel inklusive bonusar.

2. En rapport om dina inkomster och utgifter: det är en pedagogisk steg för dig och din långivare att se om du kan rimligen upprätthålla inteckning belopp du söker.

Tre. En lista över dina tillgångar och deras värde: överväga dina aktier, fastigheter, fordon, besparingar och smycken.

4. Hur mycket kredit du är skyldig: kom ihåg att ta med personliga lån, övriga bostadslån, bil finansiering, kreditkort och kundkort.

Fem. Finansiella dokument: Du måste ge korrekt information om din nuvarande finansiella ställning när de ansöker om ett lån, måste du ha en korrekt uppfattning om din nuvarande inkomst, din skatt historia och information om fastigheten du är intresserad När du har valt ett lån, måste du förbereda fjolårets uttalande inkomstskatt, dina tre sista play underklänningar, kontoutdrag för varje konto du håller och avtalet av den egendom som du vill köpa.

6. Historia bosättning: detta inkluderar där du har levt, hur länge, och om det var som en hyresgäst eller bor i ägarbostäder.

7. En förståelse av din kredit historia: du kan få en poäng kreditbetyg från etablerade australiska kreditvärderingsinstitut som Veda Advantage.

Som ni kan se, kommer du att dela mycket personlig information om din ekonomi, så det är viktigt att webbplatsen du väljer att behandla din online inteckning är trovärdig och säker.

Många långivare har egna hemsidor där du kan ladda ner en blankett låneansökan eller lämna dina uppgifter för dem att kontakta dig. Vissa hävdar till och med en elektronisk ansökningsblankett men bara bidmyloan.com.au kan du fylla en ansökningsblankett att alla långivare kan visa och bjuda på. Du behöver aldrig inträda på detaljer som när du väljer en långivare den information du har angett fylls långivaren ansökan.

§ Bostadslån auktionssajter som BidMyLoan
Ett av de snabbaste sätten att ansöka om en online inteckning är genom ett bostadslån auktion webbplats. Den BidMyLoan Processen har fyra enkla steg:

Ett. Fyll i en online-inteckning form vid ett bostadslån auktion webbplats som BidMyLoan

2. Titta bolåneinstitut “bud” för ditt bostadslån som de erbjuder dig sina mest konkurrenskraftiga priser.

Tre. Jämför och välj de bästa flighterna för dig.

4. Slutföra lånet: fullständig kreditupplysning slutföra finansiella handlingar, och ge kontraktet till din nya fastighetsköp.

. Med BidMyLoan du kan få vägledande godkännande nästan omedelbart och ovillkorligt godkännande i så lite som 5 dagar

För mer information om hur du ansöker om en online inteckning på ett bostadslån auktion, gå till bidmyloan.com.au eller ring 1300 BID mina lån.