online inteckning citat varför du inte kan få den bästa ränta

Medan handla online för online inteckning citat kan vara bra när det gäller att spara tid och bekvämlighet, kommer det inte nödvändigtvis få dig de bästa erbjudanden som finns. Vad du sparar beror till stor del på hur du förhandla med långivare för online inteckning citat. Precis som med alla förhandlingar, får du övertaget när du har kunskap om hur branschen fungerar.

En av de viktigaste försiktighetsåtgärderna på när vi letar efter online inteckning citat är att se till att de mäklare du hanterar representerar flera olika lån institut och därför kan erbjuda dig ett bra utbud av alternativ. Akta dig för mäklare som enbart långivare agenter i förklädnad. Om en mäklare representerar endast en bank eller långivare, det finns en stor sannolikhet att du inte kommer att erbjudas online inteckning citat som passar bäst för dina behov.

Vid utformningen konsumentskyddslagstiftningen för online inteckning citat och ökad bekvämlighet, har stater hamnade slutligen upp med en negativ inverkan på konkurrensen, bortsett från att göra online inteckning kostnaderna högre än nödvändigt.

förklarar de kostnader
De flesta stater kräver inte online inteckning företag att ha en tegel och murbruk närvaro. Men ungefär en tredjedel av alla stater gör detta till ett obligatoriskt krav. På grund av detta, är de kostnader öka. Lagar av detta slag har hindrat inteckning mäklare från att vara enbart på nätet och erbjuda betydligt lägre priser.

Det är främst den befintliga tegel och murbruk mäklare inteckning som är skulden för lagarna i ett försök att minimera konkurrensen. Lagarna har också lett till en multi-state licenssystem beror på vilka nationella inteckning företag med närvaro i alla stater får en orättvis nätet fördel gentemot konkurrenterna. Dessa företag behöver inte sätta in pengar på kostsam infrastruktur förutom att njuta lägre transaktionskostnader och kan därför erbjuda lägre priser för konsumenterna.

den nedersta raden
Verkligheten är att de online-företag som står inför tvånget att bära kostnaderna för att hyra kontor, anställa arbetskraft och infrastruktur och utrustning som de annars inte skulle kräva, väljer att undvika att göra affärer i just den staten helt och hållet.

Slutresultatet är att det är konsumenten som är slut i underläge. Deras alternativ är begränsade ytterligare källor till kapital och konkurrens mellan långivare är också mindre intensiv.