Online bostadslån långivare

Hem lån långivare

Du har massor av val bland långivare bostadslån när de ansöker om ett bostadslån i Australien: överväga att närma en australisk bank, internationell bank, icke-bank långivare, Credit Union eller inteckning mäklare.

Eller gå ett steg bättre, och närma sig dem alla på en gång vid ett bostadslån auktion webbplats som BidMyLoan. Här behöver du bara skicka in en online-inteckning ansökan och du får erbjudanden från en mängd olika konkurrerande långivare bostadslån på en gång.

Några av de bästa långivarna bostadslånet att tänka i Australien inkluderar:

– Australiska banker som ANZ, Westpac, St George, Commonwealth Bank eller National Australia Bank.

– Internationella banker som har en stark, trovärdig representation i Australien som Citibank, ING Direct eller HSBC.

– Kreditföretag, där du kan förhandla några av de mest konkurrenskraftiga priser, såsom CUA, First Choice Credit Union eller Välj Credit Union Limited.

– Icke-bank långivare såsom bättre Mortgage Company, Collins Securities eller RAMS bostadslån.

– Mortgage mäklare som Aussie bostadslån.

Var och en av dessa långivare har en egen hemsida, där du kan hitta genom att söka under firmanamnet på en sökmotor som Google, eller så kan du låta din ansökan att ses av ett antal långivare vid en tid på bara bostadslån auktion webbplats i Australien, BidMyLoan.

Så vad ska du leta efter i ett hem lån långivare? En inteckning är en av de största inköpen du kan göra under din livstid, så läs det finstilta. Några viktiga tips är:

Ett. Lägg upp alla dina bostadslån långivare avgifter: Visst kan du ha gjort en låg ränta, men det kompenseras av din långivare avgifter i etablering avgifter, kontoföring avgifter, en fastighetsvärdering rapport eller byta till en annan långivare ner på spåret?

2. Ta reda på när smekmånaden är över: om en långivare försöker förföra dig i dörren med en låg inledande smekmånad kurs, se till att du förstår vad den förvalda räntan kommer att vara efter smekmånaden perioden, vilket är populärt 12 månader för ett lån . När smekmånaden kurs slutar och ditt förvalda räntan stiger, kommer dina återbetalningar stiga.

Tre. Kontrollera hur snabbt ditt hem lån långivare tappar sina räntor: även om din långivare erbjuder dig en låg ränta för att registrera dig, kan det försena förmedla eventuella minskningar i kontanter takt som Reserve Bank of Australia meddelar, eller bara passera på partiell minskar i din ränta. Så om du har blivit erbjuden konkurrenskraftiga priser med två långivare, be dem hur lång tid det tog att passera den sista räntan minskar, och hur mycket av minskningen som de vidare till sina kunder. Ditt mål är att välja den långivare som går på högsta hastighet droppe i minsta tid.

4. Var medveten om att inte alla bostadslån långivare är skapade lika: att använda en inteckning mäklare kan tvinga dig att betala dolda “släpande provisioner” för livet av ditt lån. Detta innebär att för varje år av ditt lån, kommer du att betala en provision till den ursprungliga mäklare som registrerat dig till din långivare. Däremot är den enda transaktion som sker vid ett bostadslån auktion webbplats som BidMyLoan ett betydligt lägre, en-off “introduktion avgift” att din valda långivaren betalar BidMyLoan om du lösa lånet.

För mer information om långivare bostadslån i Australien, gå till bidmyloan.com.au eller ring 1300 BID mina lån.

Denna artikel har Presenteras av BidMyLoan, hjälpa första bostadsköpare, refinancers och investerare att hitta ett bättre bostadslån i Australien.