omvänt morgages en chans till en bättre livsstil

Når pensionsåldern kan starta en känsla av blandade känslor på den del någon genomsnittlige amerikanen. Å ena sidan är de nu möjlighet att spendera mer tid att njuta de återstående åren av sitt liv med sina barnbarn, och med varandra. Å andra sidan, kan det ge en känsla av oro på den del av den ledande amerikansk medborgare. Medan många pensionärer kan ha gömt undan bort från besparingar som de kan använda när de träffar pension, skulle detta lätt blir utarmat. När detta är klart, tanken på att behöva skära ner på vissa privilegier som de har kunnat njuta av under sina yngre år. Genom antagandet av den amerikanska Homeownership och ekonomisk Opportunity Act och National Housing Act, är pensionärer gav ytterligare ekonomisk trygghet i form av omvänd inteckning värdepapper. Som ett resultat, kan de ändå hålla samma kvalitet på livsstil som de har haft när de var yngre.

I själva verket har många människor som har ansökt om omvänd inteckning program som erbjuds av olika långivare och finansinstitut har rapporterats att fortsätta livet i samma livskvalitet, om inte uppnå en högre kvalitet på livsstil, trots den nuvarande finansiella krisen inom landet som har orsakat den stora majoriteten av den amerikanska allmänheten att skära ner på vissa privilegier. Omvänd inteckning innehavare har kunnat inte bara ha tillräckliga medel för att uppfylla sina finansiella åtaganden i tid. De har kunnat njuta av en rad olika fördelar såväl som inköp av en ny bil, ger det finansiella behovet för sina barn eller barnbarn college undervisning, och göra behövde reparation och underhåll i hemmet.

Ta fallet med Carl och Elisabet från Arizona. Vid 77, fick Carl pensionerad redan och letade efter medel och sätt för att ge ekonomisk trygghet för honom och hans fru under sina återstående år. Eftersom de bestämt att de hade en del eget kapital i hemmet som de lever i, beslöt Carl att använda detta kapital att utnyttja för en omvänd inteckning. Genom att knyta sin kredit till deras omvänd inteckning anläggning, hade Carl och Elizabeth inte bara kunnat få långtidsvård, som var den främsta orsaken till att få den omvända inteckning. Det belopp som de har fått från sina omvänd inteckning också har tillåtit dem att uppgradera sina hem, vilket ytterligare ökar sitt eget värde, lagt till en pool och upprätthålla en omfattande trädgård. Allt som allt, Carl och Elizabeth har förutsättningar att bli en idealisk pension livet, delvis på grund av den omvända inteckning som de har tagit ut.

Även om detta kan vara fallet, det finns vissa fall där få en omvänd inteckning faktiskt ökar den ekonomiska bördan av en pensionär. Betyder detta att situationen för Carl och Elizabeth är ett undantag? Inte nödvändigtvis. Anledningen till att det finns vissa människor fortfarande inför ekonomiska svårigheter även efter att få en omvänd inteckning plan ligger i möjligheten för låntagaren att få en känsla av disciplin. Det finns ett antal människor som ansöker om omvänd inteckning planer i syfte att få ekonomiskt stöd för att göra några riktigt stora investeringar. För att detta ska ge komfort och förändring av livsstil många människor hoppas på genom att få en omvänd inteckning, måste låntagaren kunna ha precis rätt mängd eget kapital i deras hem för att göra det.