omvänd inteckning säkerhet

För seniorer över 62 års ålder en omvänd inteckning är ett verktyg som, samtidigt som nytt för många, används alltmer för att maximera sina pensionsinkomster. En omvänd inteckning frigör stora mängder kapital som skall användas i investeringsinstrument, försäkringar och sparplaner som ökar säkerheten och njutningen av många pensionärer liv.

Många människor är nu ute efter att använda detta fantastiska verktyg för att säkra sin framtid i händelse av en olycka eller en händelse som kommer att kräva vård. För de flesta pensionärer tanken på att skriva in ett vårdhem är en skrämmande, men ljuger fakta inte. Många pensionärer kommer att antingen ange en ammande anläggning eller får stora hemsjukvård. När man står inför dessa två val svaret blir mycket lätt. Vi skulle alla föredra att leva i våra egna hem och Reverse Mortgage är ett dynamiskt sätt att producera de medel som behövs för bästa möjliga vård.

Omvänd inteckningar är ett mycket säkert sätt för seniorer att frigöra kapital fångade i sina hem. En omvänd inteckning är ett federalt reglerade och försäkrade lån som använder hem värde och ålder som en miniräknare för att extrahera en del av det egna kapitalet att pensionärer har byggt i sina hem. Ett bra sätt att uppskatta den mängd som kan tas emot är att subtrahera mängden köpeskillingen och nuvarande inteckning från det uppskattade försäljningsvärdet. Detta är det egna kapitalet som rimligen kan förväntas erhållas med en omvänd inteckning.

Skillnaderna mellan en omvänd inteckning och en vanlig vinstandelslån är att Reverse Mortgage ALDRIG kräver senior att göra en månatlig betalning. För så länge sökanden bor i hemmet, det finns inga betalningar som är nödvändiga. Alla de pengar som genereras med en omvänd inteckning är 100% skattefritt och påverkar inte några sociala eller Medicare förmåner.

Med dessa pengar, kan en senior göra flera saker för att se till att de är bekväma och säkra i sina gyllene år. En långsiktig vård politik med en hemsjukvård funktionen kan köpas för att säkerställa att den bästa tillgängliga vård kommer att vara ett alternativ. En livränta med en vård ryttare kan fästas så att den äldre att placera sina medel på ett sätt som garanterar ränta tillväxt samt skydda de investeringar i fall det behövs inte för långtidsvård. Dessa är några sätt att använda en omvänd inteckning för att skydda dig själv, är du hemma, och din sinnesfrid i en tid där vänner, familj, och förnöjsamhet är av största vikt, och det sista behöver någon en tragedi äventyra framtiden.